Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.03.2024 00:17

Pentru perioada 2024 – 2028,


A A

PSD Găești anunță planul electoral

PSD Găești anunță planul electoral

Ștefan Khalil

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate recent, la sediul PSD Dâmbovița, Alexandru Iorga, președintele PSD Găești și candidat la funcția de primar al orașului, a făcut publice planurile sale  pentru viitorul Găeștiului. Social-democratul a transmis că va prezenta în curând găeștenilor oferta sa electorală pentru perioada 2024-2028, un contract cu locuitorii orașului, dacă aceștia îi vor acorda votul de încredere la alegerile din 9 iunie 2024.

În contrast cu actuala administrație locală, Iorga a evidențiat lipsa de colaborare între PSD și PNL la nivel local, subliniind că diferențele de viziune pentru dezvoltarea orașului Găești sunt evident opuse. Cu resurse financiare accesibile în această perioadă, Alexandru Iorga a pledat pentru o utilizare eficientă a acestora, prin reformarea principalelor servicii pentru găeșteni, de la sănătate și educație până la infrastructură și administrație locală.

De asemenea, Iorga a criticat actualul primar pentru utilizarea resurselor din taxele și impozitele găeștenilor pentru a-și spori capitalul de imagine, menționând achiziționarea a mii de flori sau organizarea de spectacole plătite din bugetul local. El a mai transmis că, deși aceste activități sunt importante, nu ar trebui să fie finanțate din banii contribuabililor.

În timp ce noi ne dorim un oraș aerisit, un oraș curat, cu lucrări de calitate, cu proiecte mari și cu servicii puse în slujba oamenilor, vechea administrație continuă să ignore nevoile reale ale comunității locale și să acționeze pompieristic și inutil. PSD va lupta să câștige atât funcția de primar, cât și majoritatea în Consiliul Local. Cred foarte mult că puterea unei organizații politice stă în echipa pe care o construiește, iar PSD Găești, în ultimele luni, a atras oameni valoroși ai comunității, din toate domeniile de activitate. Acest lucru garantează că suntem determinați să lucrăm într-un mod nou, modern, în slujba găeștenilor. Toți au înțeles că orașul Găești are nevoie de o transformare profundă. Resursele financiare sunt accesibile în această perioadă și este necesar doar să știm ce să facem cu ele, pornind de la reformarea principalelor servicii pentru găeșteni, de la sănătate, educație și administrația locală până la regândirea infrastructurii de utilități. Avem nevoie de o administrație capabilă să absoarbă resursele financiare europene, avem nevoie de specialiști care să regândească zona astfel încât aceasta să fie europeană. Cred că a venit timpul să nu ne mai comportăm ca și cum bugetul local este propria noastră pușculiță”, a declarat Alexandru Iorga, președinte PSD Găești.

Problemele semnalate de Alexandru Iorga în orașul Găești includ traficul aglomerat, lipsa apei curente și a canalizării în unele zone, precum și controverse legate de managementul spitalului local. Candidatul PSD a subliniat că administrația actuală a ignorat nevoile reale ale comunității și a acționat ineficient.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale