Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.06.2024 00:12

Ieri, ultima conferință de presă, înainte de alegeri


A A

PSD Dâmbovița, final optimist de campanie

PSD Dâmbovița, final optimist de campanie

*Social-democrații sunt încrezători că târgoviștenii și dâmbovițenii vor face alegerea corectă pe 9 iunie 2024 la alegerile locale și europarlamentare

 

Ieri, la sediul PSD Dâmbovița, a avut loc ultima conferință de presă a social democraților dâmbovițeni de dinaintea alegerilor locale din data de 09 iunie 2024! Aceasta a fost susținută de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan și de secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, ambii fiind încrezători că pe 9 iunie dâmbovițenii vor face alegerea corectă. Liderul social democraților dâmbovițeni a făcut bilanțul acestei campanii, care a fost una bazată pe proiecte care privesc viitorul județului Dâmbovița, dar și pe proiecte punctuale pentru fiecare comunitate locală.

„Am stat de vorbă cu fiecare cetățean la fiecare gospodărie și am vorbit despre viitorul comunităților locale. Discuțiile cu dâmbovițenii au fost bazate, așa cum am spus, pe proiecte pentru dezvoltarea comunităților locale și nu în ultimul rând, pentru viitorul județului Dâmbovița. Prin sprijinul pe care l-am avut de la nivel național am deblocat cele mai importante proiecte din județul Dâmbovița pe care dâmbovițenii le așteaptă de peste 25 de ani. În 3 ani și jumătate, împreună cu echipele PSD din fiecare localitate, împreună cu echipa PSD de la nivelul Municipiului Târgoviște condusă de Primarul Cristian Daniel Stan, împreună cu parlamentarii PSD Dâmbovița, am deblocat proiectele importante care aduc dezvoltare județului Dâmbovița și nu în ultimul rând, am investit sume enorme în sănătatea dâmbovițenilor, în infrastructura dâmbovițenilor, în educația dâmbovițenilor și nu în ultimul rând, în proiecte care vor schimba cu adevărat județul Dâmbovița. Vreau încă o dată să le mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru primirea pe care ne-au făcut-o în fiecare localitate; vreau să-i asigur că vom continua proiectele de dezvoltare ale județului Dâmbovița și nu în ultimul rând, vreau să invit pe 09 iunie toți dâmbovițenii la vot, să vină să voteze în fiecare localitate din județul nostru echipele Partidului Social Democrat pentru că împreună vom aduce dezvoltare județului Dâmbovița”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, candidat PSD pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, secretarul executiv al PSD Dâmbovița a vorbit despre energia pozitivă extraordinară care i-a fost transmisă de târgoviștenii întâlniți pe stradă. Acesta a ținut să transmită cetățenilor că primarul are nevoie și de echipa sa, respectiv de o majoritate solidă în Consiliul Local, pentru a-și putea continua proiectele prezente și viitoare.

,,Am participat la multe campanii, dar niciodată nu am avut această reacție deosebită din partea târgoviștenilor. Duminică este ziua votului. Este important ca în afara votului pe care îl dați pe uninominal pentru candidații la funcțiile de primar și respectiv președinte al Consiliului Județean Dâmbovița să sprijiniți și echipele din spatele administrațiilor publice locale și județene. Explicația lucrurilor bune care s-au întâmplat în municipiul Târgoviște constă și în faptul că a fost majoritate în Consiliul Local Târgoviște încă din 2016. Dacă sunteți de acord că Târgoviștea se îndreaptă într-o direcție bună și dacă sunteți de acord că județul Dâmbovița se îndreaptă într-o direcție bună, contăm pe dumneavoastră duminică și sunt convins că vom reuși în echipă să obținem un rezultat pozitiv pentru comunitatea târgovișteană și comunitatea dâmbovițeană”, a transmis secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF 21240002

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"
Proiecte realizate în comuna Nucet


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale