Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.05.2024 00:16

La Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița,


A A

Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor

Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor

În cadrul unei ședințe recente a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița, problemele din sistemul sanitar au fost aduse în prim-plan, cu accent pe furnizorii de servicii medicale la domiciliu. Printre participanți s-au numărat fostul director al CJAS Dâmbovița, Cornel Crăciun, iar principalul subiect de discuție a fost necesitatea unei colaborări mai strânse între furnizorii de servicii și autoritățile locale.

Reprezentanții persoanelor vârstnice prezenți la ședință au subliniat importanța implicării mai active a administrațiilor locale în sprijinirea financiară a acestor activități, considerându-le esențiale pentru sistemul sanitar dâmbovițean.

Napoleon Dobra, reprezentantul pensionarilor din comunele de pe Valea Dâmboviței, a făcut apel la sprijinirea bătrânilor bolnavi care se confruntă cu dificultăți în propriile gospodării, fără să aibă sprijin din partea familiei sau a comunității locale. Napoleon Dobra a adus în discuție un exemplu din Pietrari, unde un bătrân imobilizat la pat primește ajutor doar din partea vecinilor, fără ca autoritățile locale să ofere vreo formă de sprijin.

„Primăria nu a făcut nimic pentru acest om. Nimeni nu se interesează de el”, a subliniat Napoleon Dobra, afirmând că este nevoie urgentă de acțiuni concrete din partea autorităților pentru a veni în ajutorul celor aflați în situații similare. Aceste apeluri urgente accentuează necesitatea unei intervenții imediate din partea instituțiilor responsabile pentru a asigura protecția și îngrijirea adecvată a persoanelor vârstnice și vulnerabile din comunitate.

 


 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții masive în infrastructura rutieră
Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale