Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2023 00:13


A A

Primăria Raciu anunță noi investiții în perioada următoare

Primăria Raciu anunță noi investiții în perioada următoare

Administrația publică locală din comuna Raciu pregătește investiții importante, care vor fi demarate în acest an. Primarul Vasile Grădinaru a declarat că proiectul pentru înființarea rețelei de gaze este încă la faza de documentație, dar mai sunt doar câteva avize de obținut. Investiția va fi demarată cu fonduri prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” .Nu se știe exact momentul când va fi obținută finanțarea, dar autoritățile locale speră cât mai curând, pentru a putea demara următoarele proceduri pentru realizarea acestei importante investiții.

„Pentru proiectul înființare și distribuție a rețelei de gaze, noi avem documentația aproape finalizată. Mai avem câteva avize de obținut și terminăm acest capitol. Mai avem de luat de la Apele Române, de la Garda de Mediu și Ministerul Agriculturii. În ceea privește finanțarea, va fi tot prin «Anghel Saligny», la fel ca proiectul privind extinderea rețelei de canalizare, care în acest moment este în plină desfășurare. Am fost anunțați că urmează să primim finanțarea, după care noi vom începe următoarele proceduri. Nu pot preconiza nicio dată, nu ține de noi” , a declarat primarul Vasile Grădinaru. Edilul șef a mai precizat că urmează să înceapă un alt proiect privind modernizarea drumurilor locale, investiție care va fi realizată în parteneriat cu CJD.

„Mai avem o asociere alături de Consiliul Județean Dâmbovița pentru modernizare drumuri locale în comuna Raciu. Urmează să semnăm contractul de asociere. După aceea noi vom semna contractul cu firma câștigătoare și vom da drumul la lucrări”, a mai completat primarul comunei Raciu.

Nu în ultimul rând, urmează ca Primăria Raciu să dea autorizație de construire pentru amenajarea unui nou teren de fotbal în satul Raciu. Proiectul va fi realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Rurală (PJDL), inițiat de actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale