Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.05.2023 00:13


A A

Primria Raciu anunț noi investiții n perioada urmtoare

Primria Raciu anunț noi investiții n perioada urmtoare

Administrația public local din comuna Raciu pregtește investiții importante, care vor fi demarate în acest an. Primarul Vasile Grdinaru a declarat c proiectul pentru înființarea rețelei de gaze este înc la faza de documentație, dar mai sunt doar câteva avize de obținut. Investiția va fi demarat cu fonduri prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” .Nu se știe exact momentul când va fi obținut finanțarea, dar autoritțile locale sper cât mai curând, pentru a putea demara urmtoarele proceduri pentru realizarea acestei importante investiții.

„Pentru proiectul înființare și distribuție a rețelei de gaze, noi avem documentația aproape finalizat. Mai avem câteva avize de obținut și terminm acest capitol. Mai avem de luat de la Apele Române, de la Garda de Mediu și Ministerul Agriculturii. În ceea privește finanțarea, va fi tot prin «Anghel Saligny», la fel ca proiectul privind extinderea rețelei de canalizare, care în acest moment este în plin desfșurare. Am fost anunțați c urmeaz s primim finanțarea, dup care noi vom începe urmtoarele proceduri. Nu pot preconiza nicio dat, nu ține de noi” , a declarat primarul Vasile Grdinaru. Edilul șef a mai precizat c urmeaz s înceap un alt proiect privind modernizarea drumurilor locale, investiție care va fi realizat în parteneriat cu CJD.

„Mai avem o asociere alturi de Consiliul Județean Dâmbovița pentru modernizare drumuri locale în comuna Raciu. Urmeaz s semnm contractul de asociere. Dup aceea noi vom semna contractul cu firma câștigtoare și vom da drumul la lucrri”, a mai completat primarul comunei Raciu.

Nu în ultimul rând, urmeaz ca Primria Raciu s dea autorizație de construire pentru amenajarea unui nou teren de fotbal în satul Raciu. Proiectul va fi realizat prin Programul Județean de Dezvoltare Rural (PJDL), inițiat de actuala conducere a Consiliului Județean Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul Dmbovița
Se strng semnturi pentru declanșarea grevei generale
Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile
AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș
Conferinț pentru mediul de afaceri dmbovițean
Uniforma veche nu se gsește, uniforma nou lipsește
Investițiile de la Terenul de Golf, man cereasc și pentru bugetul local!
„55 de firme n insolvenț, 250 n faliment, 13 n reorganizare”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale