Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.02.2024 00:13

Ultima decizie a Biroului Politic Național al PNL a căzut ca un trăznet în teritoriu


A A

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, obligat să candideze la locale

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, obligat să candideze la locale

*Virgil Guran nu lua în calcul această opțiune, declarând în dese rânduri la conferințele de presă de la PNL Dâmbovița, că din postura de parlamentar va putea să ajute mult mai bine județul Dâmbovița

„Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”! Vechea zicală românească se potrivește la fix, zilele acestea, celor de la PNL Dâmbovița, care abia ce își anunțaseră oficial candidatul la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, în persoana profesorului Sorin Ion, pentru alegerile locale din acest an. După numai câteva zile, însă, planurile liderilor PNL Dâmbovița au fost încurcate serios de liderii de la Centru.

Aceștia au stabilit, în Biroul Politic Național din 31 ianuarie 2024, ca președintele filialei județene a PNL să candideze la alegerile locale din anul 2024 la funcția de președinte al Consiliului Județean sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, în funcție de situație. Virgil Guran nu lua în calcul această opțiune, declarând în dese rânduri, la conferințele de presă de la PNL Dâmbovița, că din postura de parlamentar va putea să ajute mult mai bine județul Dâmbovița.

Senatorul Virgil Guran, președintele PNL Dâmbovița, va trebui să-și aleagă unde va candida la alegerile locale din acest an, la CJD sau la Primăria Târgoviște, o misiune destul de dificilă pentru liderul liberalilor dâmbovițeni, pentru că este greu de luptat cu cei care ocupă deja aceste funcții. Și asta nu e tot, pentru că tot la nivel central s-a stabilit că cei care „vor candida la funcția de președinte al CJD sau la funcția de primar al municipiului reședință de județ, care vor obține un scor politic sub scorul filialei județene/municipale, nu vor mai avea sprijinul politic pentru o eventuală candidatură la alegerile parlamentare”.

Șirul pedepselor pentru perdanții alegerilor din acest an… nu se opresc aici. „Conducerile filialelor județene care se vor clasa pe ultimele locuri în clasamentul rezultatelor la alegerile europarlamentare din 2024 (media dintre procent și numărul de voturi) vor fi dizolvate. În stabilirea clasamentului se va ține cont de ponderea populației maghiare”, se specifică în Decizia Biroului Politic Național.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale