Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.03.2024 00:16

Mișcări de „trupe” pe frontul electoral


A A

Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD

Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD

*Reprezentanții de partid îi îndeamnă pe simpatizanții PRO România Dâmbovița să-i urmeze în acest „demers istoric”

 

Violeta Stanciu


PRO România Dâmbovița dispare oficial de pe eșichierul politic dâmbovițean în urma contopirii cu PSD Dâmbovița!  Alin Marina, ultimul președinte al PRO România Dâmbovița a anunțat, pe pagina sa de socializare, că se întoarce de unde a plecat, la PSD Dâmbovița,  dându-și demisia din toate funcțiile pe care le deține la Partidul PRO România Dâmbovița. Alin Marina îi îndeamnă pe simpatizanții PRO România Dâmbovița să-l urmeze în acest „demers istoric”! PRO România Dâmbovița era în moarte clinică de mai mult timp, după plecarea fostului președinte, Adrian Țuțuianu la Organizația PSD de la Sectorul 3 din București. 

„Alături de echipa PRO România Dâmbovița, am decis să ne alăturăm PSD, singurul partid care demonstrează viziune pentru dezvoltarea județului nostru. Este momentul marilor decizii, trăim o perioadă complicată și am înțeles cu toții nevoia de a contribui cu expertiza pe care fiecare dintre noi o avem, la o construcție reală, în folosul fiecărui dâmbovițean. Îmi anunț cu aceeași ocazie demisia din toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Partidului PRO România și îi aștept pe toți simpatizanții să ni se alăture în acest demers istoric. Cred cu tărie în social-democrație, nu am abdicat niciodată de la principiile politicii de stânga și îmi asum acest pas având convingerea că, alături de președintele Corneliu Ștefan, viitorul ne va confirma faptul că am luat decizia corectă și onorabilă! Să fie într-un ceas bun!”, a transmis Alin Marina, ultimul președinte al PRO România Dâmbovița.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?

DAN LUCA


Punctul zero al politicilor europene este dificil de identificat, fie că este în cabinetele celor mai influente state membre, Germania și Franța, fie că este o idee care pornește de la societatea civilă – și nu este scopul analizei – mai ales că traseul de la o idee la document legislativ publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene trec mulți ani și... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale