Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.01.2024 00:15

Semnal tras de președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan:


A A

Majoritatea firmelor dâmbovițene, fără contract de salubritate

Majoritatea firmelor dâmbovițene, fără contract de salubritate

*„Din 66.000 de firme înregistrate la Registrul Comerțului Dâmbovița, doar 2860 au contracte cu un operator de salubritate”, a declarat președintele Corneliu Ștefan

 

Noua taxă de salubritate impusă începând din acest an agenților economici din județul Dâmbovița, în urma unei hotărâri a ADI Salubritate votată de toți primarii din județ (cu excepția viceprimarului de la Găești) a creat multă tensiune în rândul oamenilor de afaceri dar și disensiuni majore între reprezentanții  partidelor politice, în mod special între social democrații și liberalii dâmbovițeni care și-au declarat război pe față! Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat, la conferința de presă susținută recent la sediul PSD Dâmbovița, că în Dâmbovița, din 66.000 de firme înregistrate la Registrul Comerțului, doar 2860 au contracte cu un operator de salubritate.

„Toate gospodăriile plătesc o taxă de 32 de lei. Am constatat cu stupoare că, în Dâmbovița, din 66.000 de firme înregistrate la Registrul Comerțului, doar 2860 au contracte cu un operator de salubritate. Dacă dâmbovițenii cred că este normal ca firmele să nu plătească, eu cred că nu este normal. Am stat de vorbă cu foarte mulți reprezentanți ai firmelor din județ și Târgoviște și, după ce le-am citit hotărârea din ADI, au constatat că au sume mai mici decât plăteau până acum. În al treilea rând, nu este normal ca magazinele de la blocuri să ducă gunoiul în pubelele de pe domeniul public și să nu plătească gunoiul. Eu cred că nu este normal. Este normal ca în Dâmbovița să avem 4 firme, cu Codul CAEN de jocuri de noroc, cu 1100 de puncte de lucru în județ și să aibă doar 4 contracte? Eu vă spun că nu este normal. Este normal să fie 1100 de contracte. Așa cum noi toți plătim, persoanele fizice, acasă, este normal să plătească și firmele. Am mai constatat un lucru: știți cine urlă cel mai tare, cei care nu au plătit niciodată!”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salvați Salvarea!
„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale