Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.08.2014 00:18

VIDEO :: Vox Populi, ieri, în Târgoviºte,


A A

"Jurnaliºtii Antena 3 au dreptate 99%"


ANDREI VASILIU, CORVIN DUMITRICÃ


Cotidianul „Jurnal de Dâmboviþa” e solidar cu jurnaliºtii Antena 3. Le înþelegem perfect revolta, fiindcã ºi Trustul ARTPRESS a trãit clipe de coºmar în 2011, când ARTPRESS TV Târgoviºte, postul local cu cea mai mare audienþã, a fost asasinat politic ºi economic!

 

Ne-am plimbat duminicã, 10 august a.c., alãturi de jurnaliºtii Antena 3 în jurul Palatului Cotroceni, iar ieri ne-am „plimbat” cu microfonul în Târgoviºte, printre oameni. Rezultatul a fost un Vox Populi foarte interesant. Iatã cum au rãspuns târgoviºtenii la întrebãrile: „Cum comentaþi faptul cã postului de televiziune Antena 3 i s-a confiscat sediul? Cine trebuie sã opreascã acest abuz? Ce mesaj aveþi pentru jurnaliºtii Antena 3?”:

 

"Suntem aproape de Antena 3 ºi de dumneavoastrã”

● Nu e în regulã, e dreptul nostru. Tot binele pentru Antena 3.

● Este o ticãloºie fãrã margini, care a plecat de la vârf. Nero a dat foc Romei, ãsta va da foc României. Dacã nu luãm mãsuri urgente ºi ferme, ne vom duce soarta. Tare mi-e teamã cã ºi Parlamentul, ºi guvernanþii, în frunte cu dl Ponta, pe care majoritatea poporului l-a investit, sunt cam comozi ºi vor pierde mult în alegeri. Suntem aproape de Antena 3 ºi de dumneavoastrã, care aþi fost Antena 1 Târgoviºte ºi de binele din România.

SOLIDAR CU

 

● Au deranjat conducãtorii noºtri pentru cã au spus adevãrul, ce se întâmplã cu toatã corupþia. Justiþia este foarte coruptã. Mama mea bãtrânã a zis «Cum se poate aºa ceva? Conducãtorul þãrii sã intre în cârdãºie, mai pe româneºte, cu persoane interlope?». Deci e o mare greºealã. Jurnaliºtilor de la Antena 3 sã le dea Dumnezeu sãnãtate, sã lupte în continuare pentru ca sã aflãm adevãrul, numai ei pot arãta adevãrul.

● Îmi pare foarte rãu, este halucinant ce se întâmplã. Foarte rãu îmi pare. Sunt alãturi de ei. Ar trebui ca guvernanþii sã ia mãsuri. Îmi place foarte mult de jurnaliºtii Antena 3, sunt alãturi de ei, sunt cei mai buni, sã rãmânã mereu aºa.

 

"Ar trebui ca guvernul sã ia mãsuri împotriva acestui abuz”

● Eu cred cã va emite. E o greºealã ce s-a întâmplat, dar cred cã vor emite. Pe Antenã erau lucruri importante. Ar trebui ca statul sã ia mãsuri împotriva acestui abuz. Sunt mafioþi peste tot, inclusiv preºedintele. Jurnaliºtii Antena 3 sã o þinã tot aºa.

● Nu-i nicio pagubã, mai sunt încã 30-40 de posturi.

● Îmi pare rãu, era un post destul de bun, aveai ce sã vezi. Sã fie din ce în ce mai buni, sã o þinã tot aºa.

● Noi suntem cu Antena 3, e postul cel mai iubit de toþi. Aþi vãzut toate oraºele care au ieºit în stradã. Mã gândesc cã se poate sã cumpere Antena 3 sediul. Statul îl pune la licitaþie. Aþi vãzut cã mulþi oameni au cedat locuinþele pentru Antena 3. Am vãzut cã asearã au arãtat instalaþia, e un sfert de uzinã acolo. Nu poþi sã o muþi într-o zi, douã. Cel puþin 2-3 luni le trebuie ca sã revinã la normal. Noi suntem de acord cu ei, altceva n-avem. Antena 3 ne spune tot ce se poate întâmpla pe pãmânt, ºi bune, ºi rele, ºi foarte rele. Jurnaliºtii de la Antena 3 sã fie cât mai tari, sã nu se lase deloc bãtuþi, au dreptate 99%. Noi suntem cu ei, e un program pe care toatã lumea îl simpatizeazã.

 

„Plângem de necaz!”

● E foarte rãu, ºi vedem multe la Antena 3, de ce ia ºtirile de la lume? Trebuie sã lase libere televiziunile ºi ziarele. Noi sã nu mai ºtim ce se întâmplã în þara asta? Jurnaliºtii Antena 3 sã nu se lase, sã se lupte ºi sã ne dea în continuare informaþii, sã ºtim ce e în þara asta.

● Foarte rãu, sã le dea drumul, cã suntem bãtrâni ºi ne uitãm acolo. Ar trebui sã ia mãsuri guvernul. Multã sãnãtate jurnaliºtilor Antena 3. Plângem de necaz! Mai ne uitam ºi noi la ceva, la ce ne uitãm acum? Face foarte rãu nenorocitul de Bãsescu, trebuie dat jos, trebuie sã se strângã multã lume, tot poporul sã-l dea jos. Nu mai e de trãit cu el, i-a bãgat pe toþi la puºcãrie. Or fi, n-or fi vinovaþi, i-a bãgat pe toþi într-o oalã.


vezi și Mii de români alãturi de Antena 3

Premierul Victor Ponta: "Trebuie sã emitã ºi Antena 3"

"Mii de cetãþeni au blamat atentatul împotriva Antenei 3"


 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastrã
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru vitezã
Oraºul Titu anunþã finalizarea proiectului ”Reabilitare ºi extindere spaþii verzi în oraº Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primãria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internaționalã a Dansului, sãrbãtoritã la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numãrul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europã marcatã de schimbãri semnificative și redefiniri ale prioritãților sale strategice, conceptul de autonomie strategicã europeanã devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflatã la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrãrii europene, fiind afectatã de dinamica schimbãrilor regionale și globale.

[citeºte tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale