14.08.2014 00:18

"Jurnaliștii Antena 3 au dreptate 99%"


Galerie foto

ANDREI VASILIU, CORVIN DUMITRICĂ


Cotidianul „Jurnal de Dâmbovița” e solidar cu jurnaliștii Antena 3. Le înțelegem perfect revolta, fiindcă și Trustul ARTPRESS a trăit clipe de coșmar în 2011, când ARTPRESS TV Târgoviște, postul local cu cea mai mare audiență, a fost asasinat politic și economic!

 

Ne-am plimbat duminică, 10 august a.c., alături de jurnaliștii Antena 3 în jurul Palatului Cotroceni, iar ieri ne-am „plimbat” cu microfonul în Târgoviște, printre oameni. Rezultatul a fost un Vox Populi foarte interesant. Iată cum au răspuns târgoviștenii la întrebările: „Cum comentați faptul că postului de televiziune Antena 3 i s-a confiscat sediul? Cine trebuie să oprească acest abuz? Ce mesaj aveți pentru jurnaliștii Antena 3?”:

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

"Suntem aproape de Antena 3 și de dumneavoastră”

● Nu e în regulă, e dreptul nostru. Tot binele pentru Antena 3.

● Este o ticăloșie fără margini, care a plecat de la vârf. Nero a dat foc Romei, ăsta va da foc României. Dacă nu luăm măsuri urgente și ferme, ne vom duce soarta. Tare mi-e teamă că și Parlamentul, și guvernanții, în frunte cu dl Ponta, pe care majoritatea poporului l-a investit, sunt cam comozi și vor pierde mult în alegeri. Suntem aproape de Antena 3 și de dumneavoastră, care ați fost Antena 1 Târgoviște și de binele din România.

SOLIDAR CU

 

● Au deranjat conducătorii noștri pentru că au spus adevărul, ce se întâmplă cu toată corupția. Justiția este foarte coruptă. Mama mea bătrână a zis «Cum se poate așa ceva? Conducătorul țării să intre în cârdășie, mai pe românește, cu persoane interlope?». Deci e o mare greșeală. Jurnaliștilor de la Antena 3 să le dea Dumnezeu sănătate, să lupte în continuare pentru ca să aflăm adevărul, numai ei pot arăta adevărul.

● Îmi pare foarte rău, este halucinant ce se întâmplă. Foarte rău îmi pare. Sunt alături de ei. Ar trebui ca guvernanții să ia măsuri. Îmi place foarte mult de jurnaliștii Antena 3, sunt alături de ei, sunt cei mai buni, să rămână mereu așa.

 

"Ar trebui ca guvernul să ia măsuri împotriva acestui abuz”

● Eu cred că va emite. E o greșeală ce s-a întâmplat, dar cred că vor emite. Pe Antenă erau lucruri importante. Ar trebui ca statul să ia măsuri împotriva acestui abuz. Sunt mafioți peste tot, inclusiv președintele. Jurnaliștii Antena 3 să o țină tot așa.

● Nu-i nicio pagubă, mai sunt încă 30-40 de posturi.

● Îmi pare rău, era un post destul de bun, aveai ce să vezi. Să fie din ce în ce mai buni, să o țină tot așa.

● Noi suntem cu Antena 3, e postul cel mai iubit de toți. Ați văzut toate orașele care au ieșit în stradă. Mă gândesc că se poate să cumpere Antena 3 sediul. Statul îl pune la licitație. Ați văzut că mulți oameni au cedat locuințele pentru Antena 3. Am văzut că aseară au arătat instalația, e un sfert de uzină acolo. Nu poți să o muți într-o zi, două. Cel puțin 2-3 luni le trebuie ca să revină la normal. Noi suntem de acord cu ei, altceva n-avem. Antena 3 ne spune tot ce se poate întâmpla pe pământ, și bune, și rele, și foarte rele. Jurnaliștii de la Antena 3 să fie cât mai tari, să nu se lase deloc bătuți, au dreptate 99%. Noi suntem cu ei, e un program pe care toată lumea îl simpatizează.

 

„Plângem de necaz!”

● E foarte rău, și vedem multe la Antena 3, de ce ia știrile de la lume? Trebuie să lase libere televiziunile și ziarele. Noi să nu mai știm ce se întâmplă în țara asta? Jurnaliștii Antena 3 să nu se lase, să se lupte și să ne dea în continuare informații, să știm ce e în țara asta.

● Foarte rău, să le dea drumul, că suntem bătrâni și ne uităm acolo. Ar trebui să ia măsuri guvernul. Multă sănătate jurnaliștilor Antena 3. Plângem de necaz! Mai ne uitam și noi la ceva, la ce ne uităm acum? Face foarte rău nenorocitul de Băsescu, trebuie dat jos, trebuie să se strângă multă lume, tot poporul să-l dea jos. Nu mai e de trăit cu el, i-a băgat pe toți la pușcărie. Or fi, n-or fi vinovați, i-a băgat pe toți într-o oală.


vezi și Mii de români alături de Antena 3

Premierul Victor Ponta: "Trebuie să emită și Antena 3"

"Mii de cetățeni au blamat atentatul împotriva Antenei 3"