Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.08.2014 00:19

FOTO :: Ecouri la "Plimbarea Libertății contra abuzurilor"


A A

Premierul Victor Ponta: "Trebuie să emită și Antena 3"

Premierul Victor Ponta:

ANDREI VASILIU, PETRE DRĂGUȚOIU


Revenim cu amănunte de la „Plimbarea libertății contra abuzurilor”, desfășurată duminică la București, în jurul Palatului Cotroceni, unde peste 10.000 de români s-au alăturat jurnaliștilor Antena 3.

Oameni veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare și-au strigat revolta față de amploarea abuzurilor instituțiilor statului, culminate cu decizia Curții de Apel București de a confisca sediul posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 în dosarul ICA.

SOLIDAR CU

 

A fost o emoționantă manifestare de dragoste pentru jurnaliștii Antena 3 și de solidaritate cu aceștia pentru a-i încuraja în demersul onest de demascare a abuzurilor și pentru a le demonstra că au o imensă susținere populară.

 

Peste 10.000 de români – lanț uman în jurul Palatului Cotroceni

O echipă a cotidianului „Jurnal de Dâmbovița”, solidarizat cu Antena 3, s-a plimbat alături de jurnaliștii postului național de televiziune, ocazie cu care am mai remarcat și alte câteva prezențe dâmbovițene la eveniment.

În schimbul de opinii cu care a început plimbarea, miile de oameni „înghițind” în mod pașnic sutele de jandarmi și polițiști mobilizați în jurul Palatului Cotroceni, directorul postului tv Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a declarat:

„Este inadmisibil să rămâi într-o funcție, dacă oamenii nu te mai vor. Este o solidaritate uriașă și sunt mândru de asta. Oamenii aceștia se regăsesc în ceea ce este aici. E cea mai frumoasă plimbare din viața mea”.

Au fost prezenți toți jurnaliștii de la Antena 3, remarcându-i în special pe Mircea Badea, cel care i-a invitat pe oameni „să se plimbe în jurul Palatului Cotroceni”, Dana Grecu, Oana Stancu, Răzvan Dumitrescu.

De asemenea, au fost prezenți la „Plimbarea libertății contra abuzurilor” Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, parlamentarii Ioan Ghișe, Codrin Ștefănescu, Cristiana Anghel, precum și europarlamentarul Mircea Diaconu.

 

Victor Ponta, ieri, la Târgoviște:

„O societate democratică nu poate exista fără libertatea presei”

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat ieri, la Târgoviște, întrebat fiind ce părere are despre „plimbarea” jurnaliștilor Antena 3 în jurul Palatului Cotroceni:

„E un lucru bun pentru democrație ca oamenii să-și spună părerea și cred că este fundamental pentru democrație ca, în ansamblul său, mass-media să poată să existe și să fie independentă de orice fel de presiuni. Cred că nu doar cei care mă critică pe mine și-l laudă pe dl Băsescu trebuie să emită în continuare, cred că trebuie să emită și ei (uite așa, ca B1), trebuie să emită și cei care îl critică pe dl Băsescu, cum e Antena 3. O societate democratică nu poate exista fără libertatea presei”.


vezi și Mii de români alături de Antena 3

"Mii de cetățeni au blamat atentatul împotriva Antenei 3"

"Jurnaliștii Antena 3 au dreptate 99%"


 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noapte Muzeelor 2024 în Dâmbovița
Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște
Cuplurile de „argint” și de „aur”, omagiate de Ziua Familiei
Liceul „Voievodul Mircea” din Târgoviște, la 100 de ani de existență
„Nu sunt focare active de pestă porcină africană în județ”
Protest spontan la APM Dambovita
„Elaborare PUZ - Lotizare teren pentru construirie locuințe”
Pieri-vor românii? (I)
La Cornățelu, Băleni și Dobra, investițiile prin PJDL sunt în grafic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale