Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2024 00:19

O nouă vizită în teren a președintelui CJD, Corneliu Ștefan, pe șantierele din județ


A A

La Cornățelu, Băleni și Dobra, investițiile prin PJDL sunt în grafic

La Cornățelu, Băleni și Dobra, investițiile prin PJDL sunt în grafic

*„Consiliul Județean Dâmbovița va susține în continuare investițiile primăriilor dâmbovițene, Programul Județean de Dezvoltare Locală fiind un instrument prin care administrațiile locale pot face economii la bugetul local”

 

În prima parte a săptămânii, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a efectuat o vizită în teren pe șantierele din Cornățelu, Băleni și Dobra! Acesta a constatat că în comunele Cornățelu și Băleni se lucrează la două investiții susținute financiar de Consiliul Județean Dâmbovița prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Concret, la Cornățelu, se asfaltează 2 km de străzi în satele Corni și Alunișu, ca urmare a contractului de asociere prin PJDL pe care președintele CJD l-a semnat cu primăria condusă de Ivan Florin Nelu. Din suma totală a proiectului, aproximativ 2.720.000 de lei, Consiliul Județean contribuie cu suma de 1.187.000 lei, diferența fiind asigurată de primărie.

„Și în Băleni, tot prin PJDL, se lucrează la amenajarea a aproape un km de șanțuri și a peste 70 de podețe-accese la proprietăți, astfel încât precipitațiile abundente să nu mai fie o problemă pentru oamenii și gospodăriile de pe Șoseaua Nucetului. Consiliul Județean Dâmbovița asigură peste 500.000 de lei din valoarea totală a proiectului implementat de primăria condusă de Florea Mușat. Se lucrează și la extinderea rețelei de distribuție a apei potabile și a rețelei de canalizare din Băleni. Proiectul, în valoare de aproximativ 83.000.000 de lei, prevede realizarea a 27,7 km de apă potabilă și a 23 de km de rețea de canalizare, peste 3.300 de branșamente și racorduri le cele două rețele și construirea a 15 stații de pompare a apei uzate. Totodată, în comuna  Dobra se lucrează la eficientizarea energetică a două grădinițe, valoarea finanțării obținute prin AFM de primarul Daniel Nica pentru cele două proiecte fiind de aproximativ 1.800.000 de lei. De asemenea, se vor asfalta drumuri comunale pe o lungime de 1,1 km, în cadrul unei finanțări de peste 2.000.000 de lei atrase de Daniel Nica prin «Anghel Saligny». Consiliul Județean Dâmbovița va susține în continuare investițiile primăriilor dâmbovițene, Programul Județean de Dezvoltare Locală fiind un instrument prin care administrațiile locale pot face economii la bugetul local”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă
Reabilitarea școlilor gimnaziale Nr. 1 și Nr. 6, pe masa CLM Târgoviște
Autorizație de construire GIGI AUTO SRL
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște
Săptămână „de foc” pentru pompierii dâmbovițeni
Un proiect internațional finanțat de Institutul Cultural Român


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale