Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.05.2024 00:14

La Aninoasa, finanțate prin PJDL și Programul Național Anghel Saligny,


A A

Investiții masive în infrastructura rutieră

Investiții masive în infrastructura rutieră

*„Am reușit să finalizăm SF-ul pentru grădinița din Săteni, unde vom reuși să reabilităm această clădire și să implementăm un program de grădiniță cu program prelungit pentru că tinerii cu copii de grădiniță din satul Săteni au nevoie de un astfel de program”

 

Aflată în imediata vecinătate a municipiului Târgoviște, comuna Aninoasa se dezvoltă frumos și armonios, iar acest lucru se datorează în mare parte proiectelor importante care au fost implementate în ultimii ani de administrația publică locală! La conferința de presă de ieri de la PSD Dâmbovița, Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa a prezentat o parte dintre proiectele care se află în momentul de față în diferite faze de execuție, investiții care vizează domenii importante, precum  infrastructura rutieră, educația și sănătatea.   

„În comuna Aninoasa, în ceea ce privește proiectele finanțate în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin PJDL, s-au turnat deja primele straturi de asfalt pe mai multe străzi, urmând ca săptămâna aceasta să încercăm să finalizăm aceste lucrări. Totodată, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, pe toate străzile care au fost cuprinse în proiectul de modernizare în valoare de peste 8 milioane de lei, depus pe acest program, s-a turnat primul strat de asfalt, în momentul de față se construiesc sistemele de scurgere a apelor pluviale și lucrările merg conform planului deja stabilit. Pe strada Valea Mare din Aninoasa cetățenii trebuie să afle că proiectul este exact așa cum se execută,  acea stradă care are un strat de beton de peste 25 cm și construire de șanțuri, podețe și toate lucrările conexe privind această investiție. Deci lucrurile sunt în regulă. Totodată așteptăm cu nerăbdarea finalizarea procedurilor de achiziție publică privind proiectele prin PNRR, tot în asociere cu CJD și cu sprijinul real și clar al d-lui președinte Corneliu Ștefan, vorbim despre dotarea Școlii Gimnaziale Aninoasa, dotarea Bibliotecii Comunale «Constantin Manolescu». Tot pentru școală, tot prin PNRR, așteptăm să se finalizeze procedura de achiziție publică a microbuzelor electrice, așteptăm microbuzul care va fi furnizat Școlii Gimnaziale Aninoasa pentru că am reușit în acești  ani să asigurăm transportul gratuit al elevilor din toate cele 3 sate ale comunei. Totodată sistemul medical este într-o deosebită atenție. Acum avem cabinete medicale în fiecare sat, am reușit să rezolvăm o problemă foarte importantă pe care o aveam cu medicii de familie în sensul că azi  avem 2 medici în satul Aninoasa și câte un medic în satele Viforâta și Săteni. Este nevoie de reabilitarea dispensarului din satul Viforâta, studiul de fezabilitate  este predat, se lucrează la Proiectul Tehnic pentru reabilitarea acestui dispensar. Și în satul Săteni  identificăm un teren unde să putem construi un dispensar nou, pentru că în momentul de față dispensarul funcționează  în căminul cultural”, a declarat primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale