Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.03.2024 00:13

Primăria Raciu anunță...


A A

Investiții în infrastructură pentru anul 2024

Investiții în infrastructură pentru anul 2024
foto arhivă

Primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru, a vorbit despre investițiile majore în infrastructură care urmează să fie realizate în localitate. În contextul progreselor înregistrate în infrastructura locală, primarul Vasile Grădinaru a vorbit despre finalizarea cu succes a unui proiect de modernizare a Drumului Județean 702 B, de la Șuța Seacă până la biserica din satul menționat. El a detaliat că pe o distanță de 1,3 kilometri s-a efectuat un strat de uzură și ridicare la cotele corespunzătoare a căminelor de rețea de canalizare, asigurând astfel alinierea acestora la nivelul asfaltului.

Planurile pentru anul 2024 includ modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public din comuna Raciu, precum și construirea unei capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile pentru autoconsum. Primarul a subliniat că aceste proiecte sunt integrate în documentația depusă pentru Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), exprimând încrederea în obținerea finanțării necesare.

„Ne propunem să modernizăm și să extindem sistemul de iluminat public, iar producția de energie electrică din surse regenerabile va contribui la sustenabilitatea comunei Raciu. Am depus deja documentele necesare în cadrul PNRR și suntem optimiști cu privire la susținerea proiectului nostru", a declarat primarul Vasile Grădinaru.

În plus, edilul-șef a anunțat planuri pentru asfaltarea a încă șase-șapte străzi în comună, încheind astfel procesul de asfaltare a tuturor străzilor din comuna Raciu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale