Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.03.2024 00:11

Vești bune anunțate la PSD Dâmbovița


A A

Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp

Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp

*„Am obținut 1 milion de lei pentru înființarea rețelei de gaze. Astfel, 3 din 4 sate vor fi alimentate cu gaze naturale dintr-o conductă a orașului Găești”

 

Primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu a declarat, la conferința de presă de la începutul acestei săptămâni de la PSD Dâmbovița, că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine în localitatea natală. Edilul recunoaște că dacă la început, când a preluat mandatul de primar, comuna Gura Foii era pe ultimul loc în zonă la capitolul investiții, „ca și comună dezvoltată”, în momentul de față s-a trecut de acest impas pentru că în localitate a început implementarea unor investiții importante.

„Am reușit să implementăm proiecte foarte mari, gen apă și canalizare. S-a dat ordinul de începere din decembrie 2023 iar la sfârșitul lunii martie 2024 constructorii au adus deja containerele pentru angajați și au spus că săptămâna aceasta vor veni efectiv să lucreze pe teren. Este vorba de un proiect pentru toată localitatea de apă și canalizare, un proiect în valoare de 8,7 milioane de euro, finanțat prin POIM, cu Compania de Apă Dâmbovița. Vom avea 19,2 km de rețea de apă potabilă și 16 km de rețea de canalizare... Am reușit,  de asemenea, prin Programul «Anghel Saligny» să finanțăm înființarea rețelei de gaze naturale pentru comuna Gura Foii. Am obținut 1 milion de lei pentru înființarea rețelei de gaze. Astfel,  3 din 4 sate vor fi alimentate cu gaze naturale dintr-o conductă a orașului Găești. Așa am primit avizul din partea distribuitorului local Engie”, a declarat primarul comunei Gura Foii, Radu Georgescu la conferința de presă  de la PSD Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale