Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.03.2024 00:14

Ieri, primarul de la Răzvad a anunțat începerea celui mai mare proiect din istoria localității


A A

Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos

Extinderea rețelei de canalizare în Răzvadul de Sus și de Jos

*„Vorbim de un proiect în valoare de 27.196.596 lei, un proiect ce duce canalizarea până la ultima casă în comuna Răzvad”

 

Odată cu venirea primăverii calendaristice, de la 1 martie 2024, în comuna Răzvad începe unul dintre cele mai importante proiecte de investiții pe care le-a avut localitatea până acum! Este vorba de  extinderea rețelei de canalizare în toată comuna, un proiect în valoare de 27.196.596 lei  finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), care va duce canalizarea în toate casele răzvădenilor. Anunțul a fost făcut de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru la conferința de presă de la începutul acestei săptămâni de la PSD Dâmbovița, când edilul a enumerat și străzile pe unde va ajunge rețeaua de canalizare în perioada următoare.

„Indiferent de ceea ce se decide, indiferent de data când vor fi alegerile, noi laRăzvad am reușit să ne facem treaba și continuăm de aceeași manieră. Avem un an la fel de bun, ca și ceilalți de până acum. În comuna Răzvad vom începe investițiile din martie când vremea ne va permite acest lucru. Un  proiect important este extinderea rețelei de canalizare, un proiect foarte mare în satele Răzvadul de Sus și Răzvadul de Jos. Aici vorbim de un proiect în valoare de 27.196.596 lei, un proiect ce duce canalizarea până la ultima casă în comuna Răzvad. Este un proiect finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), proiect din care fac parte alte 3 localități, respectiv Gura Ocniței, Ocnița și Glodeni. Din fericire am reușit să facem parte din acest proiect care se derulează prin Compania de Apă. Astfel vom reuși să rezolvăm această problemă importantă”, a declarat primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale
Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale