Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.01.2023 00:15

La Târgoviște,


A A

Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate

Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate

*În cadrul ședinței au fost supuse spre aprobare proiecte privind renovarea energetică a cinci unități de învățământ din municipiul Târgoviște: două licee, o școală gimnazială și două grădinițe

 

În dimineața zilei de 10 ianuarie, consilierii locali municipali s-au întrunit în prima ședință extraordinară CLM din 2023. Ședința a fost prezidată de către Andrei Tudor, consilier al Partidului Social Democrat. Pe ordinea de zi au fost prezentate nu mai puțin de șase proiecte de hotărâre. În cadrul ședinței au fost supuse spre aprobare proiecte privind renovarea energetică a cinci unități de învățământ din municipiul Târgoviște.

Este vorba despre Liceul Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”, pentru reabilitarea unui corp de clădire. O altă unitate de învățământ vizată este Școala Gimnazială  Nr 9 „Grigore Alexandrescu”. De asemenea, va mai intra în reabilitare și Liceul „Voievodul Mircea”. Vor fi modernizate și grădinițele nr 2 și nr 11. Toate vor fi supuse unor proiecte ample de renovare energetică, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență -  Componenta C5 - valul Renovării - Axa prioritară 2.

Cei 20 de aleși locali prezenți au votat în unanimitate cele cinci proiecte de hotărâre pentru reabilitarea unităților de învățământ menționate. Niciunul dintre consilieri nu a avut vreo intervenție pe parcursul celor aproximativ șase minute în care s-a desfășurat ședința, contrele politice fiind lăsate pentru conferințele de presă  de partid sau pentru campania electorală de anul viitor.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Inspecția Muncii, la raport în Colegiul Prefectural
726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ
Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale