11.01.2023 00:15

Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate

Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate
Galerie foto

*În cadrul ședinței au fost supuse spre aprobare proiecte privind renovarea energetică a cinci unități de învățământ din municipiul Târgoviște: două licee, o școală gimnazială și două grădinițe

 

În dimineața zilei de 10 ianuarie, consilierii locali municipali s-au întrunit în prima ședință extraordinară CLM din 2023. Ședința a fost prezidată de către Andrei Tudor, consilier al Partidului Social Democrat. Pe ordinea de zi au fost prezentate nu mai puțin de șase proiecte de hotărâre. În cadrul ședinței au fost supuse spre aprobare proiecte privind renovarea energetică a cinci unități de învățământ din municipiul Târgoviște.

Este vorba despre Liceul Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”, pentru reabilitarea unui corp de clădire. O altă unitate de învățământ vizată este Școala Gimnazială  Nr 9 „Grigore Alexandrescu”. De asemenea, va mai intra în reabilitare și Liceul „Voievodul Mircea”. Vor fi modernizate și grădinițele nr 2 și nr 11. Toate vor fi supuse unor proiecte ample de renovare energetică, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență -  Componenta C5 - valul Renovării - Axa prioritară 2.

Cei 20 de aleși locali prezenți au votat în unanimitate cele cinci proiecte de hotărâre pentru reabilitarea unităților de învățământ menționate. Niciunul dintre consilieri nu a avut vreo intervenție pe parcursul celor aproximativ șase minute în care s-a desfășurat ședința, contrele politice fiind lăsate pentru conferințele de presă  de partid sau pentru campania electorală de anul viitor.

 

 

Ștefan Khalil