Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.05.2023 00:13

Președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiși, anunță consultații gratuite pentru cetățenii din trei comune


A A

Caravana Medicală în județul Dâmbovița

Caravana Medicală în județul Dâmbovița

*Ciocănești, Voinești și Băleni, localitățile alese pentru implementarea acestui proiect

 

„Caravană medicală” care va oferi consultații gratuite cetățenilor din trei comune dâmbovițene! Potrivit președintelui AUR Dâmbovița, Danil Zepiși, o astfel de caravană medicală va poposi în județul Dâmbovița  în ziua de 5 iunie 2023 în comuna Ciocănești, după care aceasta se va deplasa în localitățile Voinești și Băleni. Caravana medicală este un proiect național, Dâmbovița fiind primul județ ales pentru implementarea lui, după cum a declarat liderul AUR Dâmbovița, Danil Zepiși.   

„Caravana Medicală demarează în 5 iunie 2023 în județul Dâmbovița. Este primul județ ales de conducerea centrală pentru a promova acest proiect. Este vorba de o caravană de autovehicule gen tir dotate cu cabinete medicale de stomatologie, oftalomolgie, medicină internă, medic de familie. Noi am ales trei comunități în primul rând prin prisma distanței de cel puțin 20 km față de un spital, de un centru medical, iar în al doilea lea rând să deservească o comunitate importantă.... Caravana Medicală va poposi la Ciocănești pe 5 și 6 iunie, la Voinești  pe 7 și 8 iunie în Târgul săptămânal, iar pe 9 și 10 iunie caravana se va afla la Băleni. Iată câteva comunități rurale foarte puternice. Noi am apreciat că va fi nevoie de noi acolo  Vom avea personal medical voluntar, vor fi membrii AUR sau cei care au aderat la acest proiect al nostru care vor ajuta populația, cu medic și asistent”, a declarat președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiși în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale