Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.01.2024 00:12

Achiziție nouă pentru campania de alegeri europarlamentare


A A

Avocatul Ciprian Iacob va coordona AUR Dâmbovița

Avocatul Ciprian Iacob va coordona AUR Dâmbovița

*„De foarte mult timp noi, în Europa, suntem văzuți ca cetățeni de mâna a 2-a, este timpul ca la alegerile din 2024 să trimitem în Parlamentul european oameni cu coloană vertebrală, oameni de care românii să fie mândri”

 

Avocatul Ciprian Iacob s-a alăturat echipei AUR Dâmbovița, acesta urmând să se ocupe de coordonarea alegerilor europarlamentare la nivelul județului Dâmbovița! Acesta a fost prezent ieri la conferința de presă de la AUR Dâmbovița alături de vicepreședintele AUR, Valeriu Munteanu, coordonator AUR Dâmbovița, de Ionel Petre, secretar general al Partidului Republican, membru al Alianței AUR, de Florin Petcu, secretar general al Filialei AUR Dâmbovița și de Mara Nicolescu, candidat la alegerile europarlamentare.

Ciprian Iacob, ultima achiziție a AUR Dâmbovița, a mai cochetat cu politica în urmă cu 10 ani, când a activat timp de doi ani în PNL Dâmbovița. Acesta a declarat că a fost curtat de mai toate partidele politice, inclusiv de PSD și PNL, dar a ales varianta AUR pentru că, susține avocatul, „a găsit  oameni foarte bine pregătiți”. De asemenea, noul coordonator al AUR Dâmbovița la alegerile europarlamentare a anunțat și mutarea AUR Dâmbovița într-un nou sediu, mult mai spațios și mai primitor. 

„Sunt târgoviștean, get beget dâmbovițean, de mai bine de 7-8 luni  tot mă gândesc să mă alătur unui partid politic. Sigur că puteam să rămân în rândul cetățenilor neafiliați politic, însă am considerat că dacă mă voi identifica cu acest partid, respectiv Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), consider eu că pot face mai multe pentru acest județ. De foarte mult timp noi, în Europa, suntem văzuți ca cetățeni de mâna a 2-a, este timpul ca la alegerile din 2024 să trimitem în Parlamentul european oameni cu coloană vertebrală, oameni de care românii să fie mândri. Vreau să mă focusez pe primul rând de alegeri, europarlamentare, am misiunea grea de a obține un scor bun în ceea ce privește alegerile europarlamentare, totul s-a întâmplat foarte repede, în cursul acestei săptămâni m-am hotărât. Mandatul meu este unul foarte clar, acela de a coordona alegerile europarlamentare la nivelul județului Dâmbovița”, a declarat avocatul Ciprian Iacob, noul membru al AUR Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița
Victorie sindicală pentru salariații Erdemir Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale