Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:12

În plin proces de organizare,


A A

AUR Dâmbovița, condusă de fostul șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiș

AUR Dâmbovița, condusă de fostul șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiș

*„Și filiala AUR Dâmbovița a participat la mitingul din Capitală, unde au fost prezenți aproximativ 200 de membri care s-au deplasat în mod organizat, au format un grup distinct în cadrul acestei manifestații”

 

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Dâmbovița și-a făcut simțită prezența pe scena politică a județului vineri, 12 mai 2023, când a avut loc cea de-a doua conferință de presă a acestei formațiuni politice! Condusă de Danil Zepiș, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, AUR Dâmbovița se află în plin proces de organizare în vederea participării la alegerile din 2024, dar este destul de activă și prezentă și la acțiunile desfășurate de organizația AUR de la nivel național.

Potrivit președintelui Danil Zepiș, „și filiala AUR Dâmbovița a participat la mitingul din Capitală, unde au fost prezenți aproximativ 200 de membri care s-au deplasat în mod organizat, au format un grup distinct în cadrul acestei manifestații care a vizat exprimarea AUR asupra nemulțumirilor cu privire la modul în care coaliția de guvernare votează unele legi, legi care de multe ori sunt antinaționale. Am protestat pentru a proteja copiii românilor, pădurile, natura, companiile statului, precum și pentru păstrarea resurselor naturale și a suveranității naționale. Vom avea în vedere și alte asemenea acțiuni viitoare, bineînțeles sub conducerea președintelui Simion”, a transmis președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții masive în infrastructura rutieră
Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale