Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.05.2023 00:12

n plin proces de organizare,


A A

AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș

AUR Dmbovița, condus de fostul șef al IPJ Dmbovița, Danil Zepiș

*„Și filiala AUR Dâmbovița a participat la mitingul din Capital, unde au fost prezenți aproximativ 200 de membri care s-au deplasat în mod organizat, au format un grup distinct în cadrul acestei manifestații”

 

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) Dâmbovița și-a fcut simțit prezența pe scena politic a județului vineri, 12 mai 2023, când a avut loc cea de-a doua conferinț de pres a acestei formațiuni politice! Condus de Danil Zepiș, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, AUR Dâmbovița se afl în plin proces de organizare în vederea participrii la alegerile din 2024, dar este destul de activ și prezent și la acțiunile desfșurate de organizația AUR de la nivel național.

Potrivit președintelui Danil Zepiș, „și filiala AUR Dâmbovița a participat la mitingul din Capital, unde au fost prezenți aproximativ 200 de membri care s-au deplasat în mod organizat, au format un grup distinct în cadrul acestei manifestații care a vizat exprimarea AUR asupra nemulțumirilor cu privire la modul în care coaliția de guvernare voteaz unele legi, legi care de multe ori sunt antinaționale. Am protestat pentru a proteja copiii românilor, pdurile, natura, companiile statului, precum și pentru pstrarea resurselor naturale și a suveranitții naționale. Vom avea în vedere și alte asemenea acțiuni viitoare, bineînțeles sub conducerea președintelui Simion”, a transmis președintele AUR Dâmbovița, Danil Zepiș.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Trgoviștea, din nou pe harta productorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medical n județul Dmbovița
Se strng semnturi pentru declanșarea grevei generale
Deputatul PSD Dmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului Romniei n Republica Chile
Conferinț pentru mediul de afaceri dmbovițean
Primria Raciu anunț noi investiții n perioada urmtoare
Uniforma veche nu se gsește, uniforma nou lipsește
Investițiile de la Terenul de Golf, man cereasc și pentru bugetul local!
„55 de firme n insolvenț, 250 n faliment, 13 n reorganizare”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale