Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:16

Sindicatele polițiștilor transmit ferm guvernanților:


A A

„Vrem salarii cuvenite prin lege! Vrem respect pentru pensionarii militari”!

„Vrem salarii cuvenite prin lege! Vrem respect pentru pensionarii militari”!

*Joi, 8 iunie, ora 11.00, polițiștii vor picheta Reprezentanța în România a Comisiei Europene

 

Fierbere mare în sistemul bugetar unde mai nimeni nu este mulțumit de salariul pe care îl primește! Sindicatele din poliție nu se lasă și își cer drepturile, dar și să fie respectați! Consecvenți angajamentelor lor din ultima perioadă, sindicaliștii din acest domeniu au revenit în stradă, pentru a apăra drepturile și interesele polițiștilor, personalului contractual și ale pensionarilor militari!

Potrivit liderului de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan colegii de la nivel național au notificat Primăria Capitalei, pentru  organizarea unor forme de protest, pe tot parcursul lunii curente (dacă va fi nevoie) și, alături de alți parteneri sindicali din familia ocupațională Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, s-au reluat manifestările, începând, miercuri, 7 iunie 2023, ora 11,00, la sediul Camerei Deputaților, for legiuitor decizional în ceea ce privește proiectul denumit Plx 244/2023, care aduce unele modificări ale legislației vizând pensiile de serviciu, inclusiv la Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat.

„În acest context, am solicitat și discuții cu membrii Comisiilor de Muncă și de Buget-Finanțe, dar și cu conducerea Camerei Deputaților, pentru a le prezenta considerațiile SNPPC pe marginea acestui proiect legislativ (justificat, de către coaliția politică aflată la putere, de necesitatea îndeplinirii reformelor asumate prin PNRR), proiect care a asimilat pensiile militare de stat - reglementate distinct, în forme similare, în toate statele membre NATO/UE și datând în România încă de pe vremea Domnitorului A.I. Cuza - cu cele 6 sisteme de pensii de serviciu menționate în Partea I din PNRR, capitolul privind Reforma sistemului public de pensii și a Casei Naționale de Pensii Publice. În continuarea demersului nostru pe această linie, joi, 8 iunie, ora 11,00, vom picheta Reprezentanța în România a Comisiei Europene”, se arată arată în comunicatul de presă emis de Biroul Executiv – FSNPPC și transmis de liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
"Răcărenii s-au săturat de minciuni"
Proiecte realizate în comuna Nucet
Băleni, singura cu finanțare pentru centura ocolitoare
Decolmatarea barajului: „Necesară, dar la moment nepotrivit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Victoria electorală în Dâmbovița

Chiar dacă unii se vor supăra pe mine și mă vor acuza de partizanat, le spun cu toată sinceritatea că vor fi într-o profundă eroare. Și știți de ce? Pentru că orbiți, poate, de patimă politicianistă, nu vor să vadă, da, realitatea din teren.

Căci tocmai această realitate, pe care doar orbii nu o văd, mă determină să îi felicit tot cu sinceritate pe cei doi mari câștigători ai... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale