Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.11.2023 00:13

Organizația PSD Titu a organizat...


A A

„Maraton” de activități sociale și cultural sportive

„Maraton” de activități sociale și cultural sportive

*Organizatorul acestora este chiar președintele organizației, Laurențiu Costache, care le și finanțează din fonduri proprii! *„Vom continua să facem cât mai des astfel de acțiuni și evenimente de socializare deoarece administrația locală face mult prea puține lucruri pentru adolescenții și seniorii orașului nostru”

 

Președintele Organizației PSD Titu, Laurențiu Costache, a fost prezent ieri la conferința de presă de la PSD Dâmbovița, unde a vorbit despre activitatea intensă a organizației pe care o coordonează de circa  doi ani de zile! Acesta a venit și cu  exemple concrete de acțiuni și evenimente organizate de PSD Titu la care au fost invitați să participe atât colegii de organizație, dar și cetățenii orașului, adulți, vârstnici și adolescenți, care au reușit astfel să socializeze și să petreacă într-un mod plăcut timpul liber.

Liderul social democrat de la Titu, Laurențiu Costache pune suflet și pasiune în toate acțiunile pe care le  organizează în cea mai are parte din fonduri proprii. Acesta este mândru de organizația PSD Titu, pe care o caracterizează ca fiind una foarte importantă  la nivel județean, dar și la nivel zonal, „Titu fiind un centru economic care reprezintă cu succes partea de sud a județului”.

Prin demersurile făcute la nivel local, Laurențiu Costache a reușit să inițieze și propuneri de proiecte, apreciate și îmbunătățite de aleșii locali,  care s-au materializat în Consiliul Local Titu în proiecte de hotărâri care vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024, acestea fiind  adresate în mod special seniorilor și tinerelor familii. 

„Am organizat acțiuni de socializare pentru membrii noștri din organizația PSD Titu cu ocazia diferitelor sărbători și momente marcante care au loc  în decursul unui an, cum ar fi Ziua Națională a României, Ziua Eroilor, Crăciun, Dragobete și  Paște, Ziua de 1 Marie și Ziua Femeii și nu în ultimul rând am organizat și organizăm întotdeauna diferite acțiuni caritabile cu diferite ocazii, cât și acțiuni de sprijinire a bisericilor din oraș, bineînțeles în limita posibilităților pe care le avem pentru că dorim să dezvoltăm o relație bună și civilizată atât cu preoții cât și cu biserica.  Anul acesta am avut ocazia și privilegiul de a organiza cu o parte a seniorilor din oraș o vizită la Palatul Parlamentului, acțiune care cu siguranță o vom repeta și anul viitor atât cu seniorii din oraș cât și cu tineri sau adolescenți. Pentru că sunt interesat de problemele cu care se confruntă oamenii,  anul acesta am organizat și o tombolă în luna martie care a avut ca scop aflarea și identificarea diferitelor probleme cu care oamenii din oraș se confruntă. Toate acțiunile pe care le-am descris le-am făcut și le fac  din fonduri proprii. Mai sunt unii oameni care nu cunosc aceste aspecte și fac confuzie între bugetul nostru limitat și valorificat la maxim și bugetul unei instituții a statului, în speță Primăria Titu care are un buget imens și care nu de multe ori este folosit cu o cumpătare minimă”, a declarat Laurențiu Costache, președintele PSD Titu.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salvați Salvarea!
„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale