Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.05.2024 00:15

Semnal tras de Alexandru Iorga, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Găești


A A

„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”

„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”

La conferința de presă de ieri de la PSD Dâmbovița, Alexandru Iorga, candidatul PSD  la funcția de primar al orașului Găești a adus acuzații extrem de grave la adresa actualei administrații locale de la Găești, pe care o consideră vinovată de starea deplorabilă în care se află orașul. Alexandru Iorga susține că orașul său natal, pe lângă faptul că este supraaglomerat, este poluat și foarte murdar. Despre parcul central al orașului, Alexandru Iorga spune că acesta pare frumos doar la fațadă, pentru că în spatele lui există zeci de tone de deșeuri depozitate acolo cu acordul primarului, prin serviciul de resort.

De asemenea candidatul PSD la Primăria Găești, Alexandru Iorga le transmite găeștenilor că orașul are nevoie de un suflu nou, de o echipă administrativă care să pună lucrurile la punct mai ales în ceea ce privește scoaterea traficului greu din localitate, pentru că orașul a devenit raiul camioanelor, oamenii trecând pe un plan secund. Alexandru Iorga are soluții la toate problemele care există astăzi în orașul Găești, dar are nevoie de susținerea găeștenilor pentru a le putea pune în practică, după data de 9 iunie 2024.

„La Găești, din păcate, astăzi, pentru găeșteni, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru. Cu contracte cu dedicație, cu bani grei, cu bani foarte mulți. Iar acest lucru afectează profund calitatea vieții fiecărui cetățean. Trăim într-un oraș supraaglomerat, poluat și foarte murdar. Mizerie este peste tot, începând din parc, începând cu subsolurile blocurilor care astăzi au devenit o problemă de sănătate publică, dar și în instituții aflate în subordinea primăriei. Trăim într-un oraș cu un miros greu de suportat, cu noxe și cu poluare foarte mare. Soluțiile noastre sunt variate în acest domeniu și au în vedere în primul rând, igienizarea tuturor subsolurilor blocurilor. Au de asemenea în vedere curățenia, dar și extinderea parcului central care aparent pare frumos pentru că în față avem plantate flori, dar în spatele lui, adică în cadrul aceluiași parc, acolo există tone, zeci de tone de deșeuri, de mizerie, care au fost depozitate nu de oameni, ci de actualul primar prin serviciul de salubritate din cadrul Primăriei.  Nu pot să nu apreciez aici și sprijinul președintelui Consiliului Județean, domnul Corneliu Ștefan, dar și al întregii echipe PSD Dâmbovița, oameni care au fost alături de mine și mă susțin în toate demersurile pe care le fac. În același timp vreau să mulțumesc încă o dată găeștenilor care au venit alături de mine și fac parte din echipa mea, dar și altor oameni care au venit cu idei chiar dacă nu sunt din această echipă a noastră, dar au venit cu idei bune și soluții pentru rezolvarea problemelor, soluții care se regăsesc în platforma mea electorală și nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc tuturor candidaților la alegerile din 9 iunie. Vă mulțumesc și dumneavoastră, tuturor. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat candidatul PSD la funcția de primar al orașului Găești, Alexandru Iorga la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

 

 

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița. CMF: 21240002

 


 

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salvați Salvarea!
„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale