Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.10.2023 00:14

Sindicaliștii din industria de Apărare vor să se întâlnească cu directorul ROMARM și cu premierul României!


A A

„În 2023, cu două războaie, nu avem fabrică de pulberi și explozibili”

„În 2023, cu două războaie, nu avem fabrică de pulberi și explozibili”

*„Am preferat să reparăm transportoare în 2023 cu motoare din 1970, ceea ce este de noaptea minții”

 

Sindicaliștii din industria de apărare vor să aibă o întâlnire de urgență cu noul director de la ROMARM, pentru că, susține liderul de sindicat Constantin Bucuroiu, „una este ce se spune despre activitățile din industria de apărare și despre multiplele comenzi, despre care nu putem să spunem că le avem”! De asemenea,  în centrul atenției sindicaliștilor din acest domeniu  se află și  întâlnirea cu premierul României, Marcel Ciolacu,  pentru care  sindicatele au stabilit deja un pachet de probleme specifice acestui sector strategic.

„Problemele cele mai grave este modul greoi în care industria de apărare și mă refer la cea de muniție își aprovizionează rezervele de pulberi și explozibili și aici ne dă nouă apă la moară să acuzăm toate guvernele că nu au fost în stare, în 30 de ani, să repună în funcțiune fabrica de pulberi și explozibili de la Făgăraș și Victoria. Noi, în 2023, cu două războaie nu avem fabrică de pulberi și explozibili. După aceea avem mai dificultăți în aprovizionarea cu componente pentru anumite produse și mă refer la aprovizionarea cu motoare pentru rachete care de obicei o facem din Franța, aprovizionarea cu componente pentru reparații transportoare și aici eu am spus-o și o repet, cea mai gravă greșeală care s-a comis este că nu s-a făcut remotorizarea transportoarelor fabricate până în 1990 pentru că așa cum știm toate țările lumii, precum Italia, Germania și Franța și-au modernizat transportoarele atât din punct de vedere motor, cutie de viteză, organizare interioară cât și din punct de vedere al armamentului pe ele. Noi am preferat să reparăm transportoare în 2023 cu motoare din 1970, ceea ce este de noaptea minții”, a semnalat liderul de sindicat Constantin Bucuroiu, președinte ASIAA.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salvați Salvarea!
„Nu rezolvăm problema economică în România crescând taxe”
PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale