Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.01.2024 00:12

Sanitas Dâmbovița se pregătește de grevă


A A

„Drepturile noastre ne sunt limitate, iar vocile nu ne sunt ascultate”

„Drepturile noastre ne sunt limitate, iar vocile nu ne sunt ascultate”

*„Guvernul a mărit salariile din Sănătate cu 5%, o palmă dură dată angajaților care trebuiau să beneficieze de o nouă politică salarială, așa cum a fost promis”

 

Sanitas Dambovita informează membri de sindicat cu privire la existența premiselor pentru declanșarea conflictului colectiv de muncă în cadrul sectorului de negociere colectivă Sănătate și Asistență Socială. Potrivit liderului de sindicat Corneliu Stănică, până la data de 18 01 2024 se va evalua numărul de semnături, iar începând cu data de 19 01 2024 se vor demara toate procedurile legale pentru declanșarea conflictului de muncă. Mai spune președintele Sanitas Dâmbovița că greva reprezintă ultimul pas, după ce toate mecanismele de rezolvare a conflictului colectiv de muncă au fost parcurse.

„Pentru a ajunge la grevă, trebuie să încercăm medierea și concilierea conflictelor. Recent, guvernul a mărit salariile din Sănătate cu 5%, o palmă dură dată angajaților care trebuiau să beneficieze de o nouă politică salarială, așa cum a fost promis. Aceste nerespectări legale, plus măririle salariale fără o bază justificată ne fac să considerăm că drepturile noastre ne sunt limitate, iar vocile nu ne sunt ascultate. Tot timpul politicieni declară că Sănătatea și Învățământul sunt priorități naționale, suntem întrebați de ce facem grevă că avem salarii mari? Nu este asa! Federația Sanitas a început să publice fluturași cu salarile din cele două sectoare, Sănătate si asistență socială, cu angajati care primesc salarii aproape de salariul minim pe economie”, a transmis președintele Sanitas Dâmbovița, Corneliu Stănică.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița
Victorie sindicală pentru salariații Erdemir Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale