Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.12.2023 00:16

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran:


A A

„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”

„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează”

*„Cu USR-ul, din păcate, a fost un eșec de guvernare, eu consider, pentru lipsa lor de maturitate politică”

 

În ciuda contrelor politice și a atacurilor pe care și le aduc reciproc, în mod special în conferințele de presă de la partide, în plan administrativ cele două partide, PSD și PNL, total opuse ca doctrine politice dar care formează actuala coaliție de guvernare, își văd de treabă și încearcă să țină „țara în echilibru”, după cum a declarat recent președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran. Liderul liberal  a reiterat faptul că altă variantă fezabilă de coaliție nu există în momentul de față, mai ales în condițiile în care colaborarea cu  AUR nu este de dorit, iar coaliția cu USR ,,a fost un eșec de guvernare’’.  

„Coaliția de guvernare PSD-PNL funcționează! Încă o dată o spun, și am spus-o de la început, suntem adversari politici, trebuie ținut cont de acest lucru, dar când avem de hotărât și rezolvat anumite probleme le rezolvăm. Este o anomalie faptul că stânga cu dreapta fac coaliție. Am spus de la început că este o anomalie și știți foarte bine că am fost printre puținii care am votat împotriva unei coaliții de genul acesta, dar am înțeles că trebuie majoritate și că trebuie să facem ceva ca țara să rămână în echilibru. O spun foarte deschis, nu puteai să faci majoritatea cu AUR, iar cu USR-ul, din păcate, a fost un eșec de guvernare, eu consider, pentru lipsa lor de maturitate politică. Poate vor mai învăța ceva, cei de la USR, că în politică trebuie să fi mai tolerant și mai echilibrat și atunci poți să conduci o țară. Până atunci, mai au de învățat”, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, vicepreședintele Senatului României.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”
„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale