Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.11.2022 00:13

Deputatul Carmen Holban:


A A

„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”

„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”

*Documentul, care asigură conaționalilor noștri servicii medicale prompte și de calitate, a fost solicitat, doar în prima parte a acestui an, de peste 230.000 de români

 

Tot mai mulți români se gândesc la siguranța lor atunci când merg în vacanță sau să muncească în Europa și cer cardul european de sănătate. În prima parte a acestui an, peste 230.000 de români au solicitat cardul european de sănătate, care asigură gratuit servicii de urgență în țările din Uniunea Europeană, Marea Britanie și Elveția. Recent, deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, a vorbit despre importanța cardului european de sănătate și despre pașii pe care trebuie să-i urmeze cetățenii români pentru a-l obține.

„Călătoriile românilor peste granițe, indiferent de motivul acestora,sunt multa mai sigure datorită cardului european de sănătate. Documentul, care asigură conaționalilor noștri servicii medicale prompte și de calitate, a fost solicitat, doar în prima parte a acestui an, de peste 230.000 de români. Acest lucru îmi confirmă faptul că oamenii au înțeles cât de important este să fie asigurați într-o lume în continuă mișcare. Din cauza schimbărilor bruște pe toate palierele, cu războaie, atentate și calamități, românii trebuie să știe că obținerea cardului european de sănătate este simplă, fiind nevoie doar de solicitarea documentului de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate aferentă domiciliului solicitantului. Acum, se poate aplica și online pentru eliberarea documentului, doar prin încărcarea în sistem a unei cereri și a cărții de identitate. Cardul se eliberează în mod gratuit în doar șapte zile lucrătoare și este valabil doi ani. Prin folosirea cardului european de sănătate, mai ales că acesta se poate utiliza în toate țările Uniunii Europene, Marea Britanie și Elveția, vom evita cazuri precum cele în care românii au fost nevoiți să achite sume imense de bani pentru a se însănătoși, sau, mai rău, nu s-au putut trata din cauză lipsei banilor necesari”, a transmis deputatul Carmen Holban.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale