Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.02.2024 00:13

În comuna Raciu,


A A

Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală

Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală

*Extinderea rețelei de gaze naturale este planificată să acopere o suprafață de 400-500 de metri, inclusiv cele trei sate ale comunei: Șuța Seacă, Siliștea și Raciu

 

Autoritățile locale din comuna Raciu continuă să își intensifice eforturile pentru a aduce gaze naturale în localitate, un proiect vital pentru comunitatea locală. Recent, primarul Vasile Grădinaru a amintit despre determinarea sa de a realiza acest proiect și a promis că toate resursele vor fi mobilizate pentru a transforma această inițiativă în realitate.

Comuna Raciu se confruntă cu lipsa totală a rețelei de gaze naturale, o situație care a devenit din ce în ce mai urgentă pentru locuitorii săi. Extinderea rețelei de gaze naturale este planificată să acopere o suprafață de 400-500 de metri, inclusiv cele trei sate ale comunei: Șuța Seacă, Siliștea și Raciu.

Cu toate acestea, conducerea Primăriei Raciu se confruntă cu întârzieri în obținerea aprobării și finanțării necesare pentru acest proiect important. Primarul Vasile Grădinaru a explicat: „Încă nu am primit niciun răspuns privind finanțarea pentru proiectul rețelei de gaze naturale. Încercăm să aducem această utilitate cât mai repede în localitate, ea fiind atât de necesară pentru localnici. Așa cum bine știți, trebuie să începem de la zero această investiție, nu avem deloc această utilitate în localitate”, a transmis edilul șef.

Comunitatea locală așteaptă cu nerăbdare implementarea acestui proiect, recunoscând importanța lui pentru calitatea vieții cetățenilor. Autoritățile locale sunt ferm hotărâte să transforme această necesitate vitală într-o realitate benefică pentru toți locuitorii comunei Raciu, indiferent de obstacolele întâmpinate pe parcursul procesului.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești
„La Găești, din păcate, salubritatea este o afacere de familie și toți cunoaștem acest lucru”
„Sindicatele din industria de Apărare nu sunt de acord cu viziunea cedării”
Record de secții de votare pentru diaspora dâmbovițeană
Conferință pe teme juridice la Tribunalul Dâmbovița
Cetățenii din Voinești, așteptați să se branșeze la gaze
Problemele sanitare, discutate în ședința pensionarilor
Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale