Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.09.2019 00:18

Ieri, semnal lansat la conferința de presă a PSD Dâmbovița:


A A

Transcarpatica, viabil cu Rovana Plumb în Comisia Europeană

*„Este un moment politic extrem de special pentru organizația noastră ca un membru, în acest caz chiar președintele să facă parte din conducerea Comisiei Europene”, a precizat președintele executiv al PSD Dâmbovița, Carmen Holban. *„Că le place unora sau nu le place această Organizație a dat pentru prima dată, și cred că puține organizații ale PSD se pot mândri cu acest lucru, un comisar european”, a declarat vicepreședintele PSD, Alexandru Oprea *„Dacă mă întrebați, pentru Dâmbovița, cred că nominalizarea d-nei Rovana Plumb la Transporturi poate însemna transpunerea în practică a unui proiect care va lega două provincii istorice, Muntenia și Transilvania. Vorbim de acel proiect, Transcarpatica...”, a mai spus Alexandru Oprea.

 

Violeta Stanciu


Conferință de presă într-un nou format la PSD Dâmbovița! Un număr important de primari au participat ieri la conferința de presă a organizației județene a social-democraților. La prezidiu s-au aflat președintele executiv interimar al PSD Dâmbovița - deputatul Carmen Holban, vicepreședintele PSD Dâmbovița și președintele CJD - Alexandru Oprea, iar spre final a avut o intervenție și vicepreședintele PSD Andrei Plumb. Subiectul principal abordat de Carmen Holban a fost nominalizarea președintelui PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, în funcția de comisar european pe portofoliul Transporturilor, acesta fiind considerat un moment politic foarte special pentru organizația județeană a PSD. „Știu că în ultima perioadă au curs informații contradictorii cu privire la nominalizarea comisarului european din partea României. Iată că acum suntem în fața unei certitudini, nominalizarea președintelui PSD Dâmbovița, Rovana Plumb ca și comisar european pe portofoliul Transporturilor. Vă mărturisesc că este un moment politic extrem de special pentru organizația noastră ca un membru, în acest caz chiar președintele, să facă parte din conducerea Comisiei Europene. Am primit vestea nominalizării cu multă bucurie. Sunt convinsă că d-na Rovana Plumb are experiența și competențele necesare acestei funcții. De aceea a primit sprijinul Guvernului României, dar și a colegilor din CEX pentru această nominalizare”, a declarat deputatul Carmen Holban, președinte executiv interimar al PSD Dâmbovița.

„Să facem legătura de la Moroeni la Moeciu și să mergem cu finanțare directă de la Bruxelles”

La rândul său, președintele CJD, Alexandru Oprea, totodată vicepreședinte PSD Dâmbovița, a ținut să prezinte câteva considerații pe acest subiect. „Că le place unora sau nu le place, această Organizație a dat pentru prima dată, și cred că puține organizații ale PSD se pot mândri cu acest lucru, un comisar european. Este onorant pentru organizația noastră că acel comisar, acea propunere de comisar european, pentru că după ce va fi validat în comisii va fi pe deplin comisar european, este președintele Organizației PSD Dâmbovița. Dacă mă întrebați, pentru Dâmbovița, cred că nominalizarea d-nei Rovana Plumb la Transporturi poate însemna transpunerea în practică a unui proiect care va lega două provincii istorice, Muntenia și Transilvania. Vorbim de acel proiect, Transcarpatica, pe care îl avem și pe care va trebui să-l punem în operă și voi face tot ce este posibil pentru acest lucru, să facem legătura de la Moroeni la Moeciu și să mergem cu finanțare directă de la Bruxelles. Poziția d-nei Rovana Plumb la Transporturi va însemna un plus pentru România, pentru că toată lumea conștientizează că România are o problemă în ceea ce privește infrastructura de transport și nu mă refer numai la autostrăzi, mă refer la infrastructura portuară, la infrastructura de cale ferată și la infrastructura aeriană. Cred că trebuie să vedem ce avem de câștigat și ce avem de promovat în această perioadă de 5 ani în care d-na ministru Rovana Plumb va gestiona acest portofoliu onorant”, a precizat Alexandru Oprea.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Liberalii insistă pentru alegerile anticipate!
"Amânarea ședinței CJD, absolut necesară"
Guvernul Orban, criticat pentru programul în domeniul Culturii
Bugetul local, aprobat de PSD și PNL
"Avem nevoie de o reformă constituțională în România"
Pro România cere boicot parlamentar
"O perioadă de austeritate fără precedent în România"
Parlamentarii dâmbovițeni s-au mobilizat să dea jos Guvernul Orban
"Guvernarea Iohannis-Orban a împrumutat 8,5 miliarde euro în mai puțin de 3 luni"
"PSD Dâmbovița, oficial în campanie electorală"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bomba CCR. Iohannis, aruncat în corzi

Luni, 24 februarie, Curtea Constituțională a României/CCR a lansat bomba, una nucleară: a admis cererile contestatorii în privința desemnării, neconstituționale, de către președintele Klaus Werner Iohannis, pentru a doua oară ca prim-ministru, a lui Ludovic Orban.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale