Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.06.2016 00:25

PSD acuză: Campanie electorală murdară


A A

Târgoviștea împânzită de flyere denigratoare

Târgoviștea împânzită de flyere denigratoare
Flyerele denigratoare au primit replica liderilor social-democrați dâmbovițeni

❚ O încercare de ultimă oră a adversarilor politici de a mai câștiga ceva capital electoral: au împânzit municipiul reședință de județ cu flyere în care politicieni denigrați sunt Cristian Stan, Tudorică Răducanu și Adrian Țuțuianu ❚ Convins că autorii acestor distribuiri sunt liberalii, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, cere instituțiilor abilitate ale statului să ia măsurile care se impun, pentru că acești fluturași încalcă Legea electorală și Legea finanțării partidelor politice, nespecificându-se nicăieri cine le-a comandat, cine le-a tipărit și în câte exemplare

ANA MARIA POPESCU

 


 

Târgoviștea a fost împânzită de fluturași denigratori la adresa PSD! În mai multe zone din municipiul Târgoviște s-au împărțit flyere în care liderii social democrați implicați direct în campania electorală din poziția de candidați sunt prezentați din perspective denigratoare, aceasta fiind fără doar și poate o încercare a adversarilor politici de a mai câștiga ceva credit electoral din partea târgoviștenilor. Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, este convins că aceste flyere au fost distribuite în municipiul reședință de județ de către Partidul Național Liberal și cere instituțiilor abilitate ale statului să ia măsurile care se impun pentru că acești fluturași încalcă Legea electorală și Legea finanțării partidelor politice.

„În municipiul Târgoviște s-au distribuit fluturași unde personaje principale sunt eu, Adrian Țuțuianu, Tudorică Răducanu, Cristian Stan. Dincolo de faptul că fluturașii sunt calomnioși, că nu au nicio legătură cu realitatea, că sunt o mizerie inventată de Partidul Național Liberal în disperare de cauză, pentru că știu că vor pierde alegerile și în Târgoviște și în județul Dâmbovița. Cer și aici, pentru că se încalcă Legea finanțărilor partidelor politice, și Autorității Electorale Permanente și Poliției Dâmbovița, să meargă la sediul din Bulevardul Castanilor, proprietatea domnului Miculescu (n.n. președintele PNL Dâmbovița), unde există aparatură de multiplicare, s-au multiplicat fluturași și pentru alte localități din județ. Solicit să se verifice cum s-au produs acești fluturași, cine a plătit, pentru că se încalcă Legea electorală și Legea finanțării partidelor politice. Aveau obligația să spună cine sunt producători, câte exemplare și le puteau da și ziua pe stradă... Le-au împrăștiat în câteva zone din municipiul Târgoviște și sunt niște mizerii”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Dezgustat de conținutul fluturașilor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, susține că acest gen de campanie electorală este o mizerie, iar instituțiile statului ar trebui să sancționeze asemenea abateri de la legislația electorală. Cu toate acestea, din respect pentru târgovișteni, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, Cristian Stan, a oferit lămuriri legate de construcția casei pe care o deține împreună cu soția sa.

„Fluturașii sunt niște mizerii... ăsta este nivelul PNL. Mai mult nu știu să facă și nu pot să facă. În afara faptului că sunt în mod clar ilegali, încalcă vreo câteva acte normative cu incidență în materia campaniei electorale, și sunt și calomniatoare. Aflu multe lucruri despre mine, mi-au fotografiat casa... După 15 ani de muncă, am făcut un credit de 100.000 euro, care este în declarația de avere, mai are și soția mea vreo trei credite făcute și am ridicat o casă care nu e terminată, nu are gard, n-are curte amenajată, pur și simplu este o casă în care trăiesc cu familia mea. N-am furat, toate veniturile mele sunt transparente... Eu dovedesc fiecare leu. Creditul este accesat în momentul în care lucram în domeniul privat. Suma de care se vorbește la societatea civilă profesională de avocați este o sumă fabuloasă, toate aceste aspecte le găsiți în declarația mea de avere și în declarația de interese care există pe site-ul Consiliului Local, sunt date publice. Este o săptămână decisivă, pe zona votului la acest moment, zarurile sunt aruncate, PNL pierde alegerile în județul Dâmbovița și în municipiul Târgoviște”, a declarat candidatul PSD la Primăria Târgoviște, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Voicu Nicu la 02.06.2016 10:55

PSD-ul va castiga in Targoviste. Statistica demonstreaza ca cine s-a aliat cu rromii, a castigat. In 2008 si 2012, Boriga a castigat datorita acestei aliante. Rromii sunt usor de manevrat si fac cum le cer liderii lor. Alianta acestora cu PSD-ul se va rupe imediat ce dupa castigarea alegerilor, partidul locomotiva nu-si va respecta promisiunile. Se zvoneste cum ca, lui Raducanu i s-a indulcit viceprimaria.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale