Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.01.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Sportivii dâmbovițeni merită mai mult

Sportivii dâmbovițeni merită mai mult

Anul 2022 va rămâne unul de tristă amintire pentru fenomenul sportiv dâmbovițean. Gala Sportului Dâmbovițean, un eveniment așteptat cu mare interes în fiecare an, nu și-a consumat un nou episod, astfel că performerii dâmbovițeni din 2022 nu s-au putut bucura de cadrul în care ar fi trebuit să le fie recunoscută și apreciată activitatea.

S-a vorbit despre lipsa de bani, dar, cu siguranță, s-ar fi putut organiza evenimentul, pentru că existau destule soluții. Era nevoie doar ca cineva să își dea interesul pentru a pregăti o astfel de gală. În cele mai multe cazuri, sportivii dâmbovițeni care obțin rezultate importante sunt nevoiți să-și desfășoare activitatea în condiții precare, dar acum au rămas și fără evenimentul care le-ar mai fi îndulcit amarul.

Sportul rămâne un fenomen social important, fie că unora nu le convine acest lucru. Prin sport, orice om, indiferent de mediul din care provine, de culoare, de gen, de orientare sexuală, de religie și așa mai departe, are ocazia să-și urce numele pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sunt atât de multe povești frumoase, motivaționale, în care oameni cărora nu li se dădea nici cea mai mică șansă au reușit să ajungă campioni naționali, continentali sau chiar mondiali.

Dâmbovița a oferit mulți sportivi valoroși, încă mai avem motive de mândrie, dar cred că aceștia ar merita mai mult respect din partea instituțiilor abilitate. Pe an ce trece, chiar dacă aceștia fac performanță, parcă li se reduce și mai mult din drepturi. Bani puțini, condiții mizere de pregătire, iar acum au rămas și fără Gala Sportului Dâmbovițean. Toată lumea trebuie să conștientizeze că sportivii nu se reprezintă doar pe ei, ci și județul Dâmbovița, iar dacă unora le place să se afișeze lângă cei care obțin rezultate importante, trebuie să le și asigure un mediu propice performanței.

S-a tot vorbit despre problemele pe care sportivii dâmbovițeni le întâmpină, de greutățile pe care aceștia trebuie să le depășească, pentru a putea evolua la nivel înalt, dar nimeni dintre cei cu putere de decizie nu a venit alături de ei. Să sperăm că în 2023 lucrurile vor arăta altfel. Este păcat ca acești sportivi valoroși să fie tratați altfel. Merită mai mult respect!

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant
Decizii cu implicare majoră


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale