Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.08.2022 00:12

Editorial


A A

În linie dreaptă către noua stagiune

În linie dreaptă către noua stagiune

Așa cum era de așteptat, la fel ca la nivelul întregii țări, și în județul nostru atenția este îndreptată în mod categoric către fotbal. Dacă în primul eșalon Chindia a disputat deja trei partide, iar la nivelul ligii secunde nu avem reprezentantă, în această perioadă se pun la punct ultimele detalii la Flacăra Moreni și FC Pucioasa, echipele care activează în Liga a 3-a, dar și la echipele care evoluează în competițiile județene, atât la nivel de juniori, cât și la seniori.

Toate aceste întreceri vor fi reluate la finalul acestei luni, astfel că microbiștii dâmbovițeni vor avea și mai multe subiecte de dezbătut. Dacă la Flacăra și Pucioasa nu există mari schimbări, activitatea este una intensă la echipele care activează în competițiile județene, existând modificări importante atât la nivelul loturilor, cât și pe băncile tehnice ale formațiilor din fotbalul mic dâmbovițean.

S-a jucat frumos în stagiunea trecută în competițiile județene și, sunt convins că lucrurile vor arăta și mai bine în noul sezon, pentru că membrii afiliați au avut la dispoziție un an pentru a înțelege cerințele conducerii Asociației Județene de Fotbal, iar acum ar trebui să își crească nivelul atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ. Echipele sunt dornice de fotbal, dovadă fiind numărul mare de partide de pregătire care se dispută în această perioadă, fiecare formație încercând astfel să pună la punct ultimele detalii înainte de începutul competițiilor oficiale.

Chiar dacă unii nu vor să recunoasă, fotbalul mic dâmbovițean arată mai bine de când la șefia AJF-ului a ajuns Ciprian Prisăcaru. Acesta și-a format o echipă bună și, chiar dacă au mai existat și mici scăpări, lucrurile arată infinit mai bine decât în ultima perioadă a mandatului lui Emil Tudor. Mai sunt multe elemente de pus la punct, însă îmbucurător este faptul că există o relație bună de colaborare între AJF și membrii afiliați, ambele părți fiind dispuse să contribuie la îmbunătățirea nivelului fotbalului județean.

Urmează o perioadă agitată, în care echipele trebuie să se pună la punct din toate punctele de vedere, pentru a face față noului sezon, dar sunt convins că spectacolul va atinge cote mai înalte decât în stagiunea trecută.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
Proiect interesant
Decizii cu implicare majoră


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale