Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.08.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

E nevoie de puncte!

E nevoie de puncte!

Chindia Târgoviște nu a jucat în ultima etapă din SuperLigă, partida cu Universitatea Craiova fiind amânată la solicitarea oltenilor, care au dorit să pregătească manșa retur a play-off-ului din Conference League. De acest lucru a beneficiat și Adrian Mihalcea, care a avut o perioadă mai lungă de timp la dispoziție pentru a pregăti jocul cu FC Argeș, un alt adversar incomod.

Primele runde din actualul sezon au arătat că formația târgovișteană are multe minusuri în joc, iar Chindia trebuie să arate altfel încă din etapa următoare, pentru că a adunat puține puncte în primele cinci etape și se află în zona roșie a clasamentului. Programul a fost unul complicat pentru echipa dâmbovițeană, însă acest lucru nu reprezintă o scuză pentru greșelile individuale sau colective care au făcut ca trupa lui Mihalcea să piardă puncte importante.

Într-adevăr, lotul este unul subțire, numeric, dar mai ales valoric, iar în formula actuală nu le permite suporterilor să spere la un sezon liniștit, fără emoții în zona retrogradării. Aș putea spune că actuala stagiune este una mai complicată decât precedenta, în care Chindia a rămas în prima ligă în urma unui baraj cu Chiajna. Adversarii sunt mai puternici, s-au întărit, iar cu excepția celor de la CS Mioveni, toate celelalte echipe au lăsat impresia că practică un joc mai solid decât Chindia.

Mihalcea are o misiune complicată la Târgoviște, iar dacă nu va începe să adune puncte, nu știu de câtă răbdare va mai beneficia. Situația Chindiei nu este una deloc roz, ultimele luni au adus o scădere dramatică pentru formația târgovișteană, care nu găsește luminița de la capătul tunelului. E nevoie de o altă atitudine din partea tuturor celor care reprezintă acest club. E păcat să se dea cu piciorul muncii depuse în ultimii ani.

Formația târgovișteană trebuie să adune puncte, pentru că etapele trec și fiecare meci contează, iar Chindia ține să iasă din zona roșie a clasamentului. Jucătorii trebuie să strângă rândurile, să realizeze că pot mai mult de atât și să lase și ultima picătură de energie pe gazon la fiecare meci, astfel încât să îndeplinească obiectivul echipei. E nevoie de puncte, totul depinde de voi, trebuie să demonstrați că aveți valoare!

 

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
În linie dreaptă către noua stagiune
Proiect interesant
Decizii cu implicare majoră


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale