Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.07.2022 00:11


A A

Proiect interesant

Proiect interesant

Evenimentele interesante continuă în fotbalul mic dâmbovițean. Una dintre formațiile care a luptat în stagiunea precedentă pentru titlul de campioană județeană, Străjerii Târgoviște, a anunțat la finalul săptămânii trecute că a început un parteneriat cu autoritățile locale din Răzvad. Astfel, se va muta de la Șotânga la Răzvad, iar cu această susținere, echipa condusă de Ionuț Drăgănescu va avea un cuvânt și mai greu de spus în ediția următoare a Ligii a 4-a. Un alt efect produs de acest parteneriat este faptul că echipa din Răzvad nu s-a mai înscris în Liga a 5-a.

Străjerii Târgoviște reprezintă una dintre formațiile importante ale fotbalului dâmbovițean din ultimii ani. Au trecut pe acolo jucători valoroși, lotul fiind format până acum atât din jucători cu experiență, cât și din fotbaliști tineri, dornici de afirmare, echipa era bine organizată, iar cu acest parteneriat, putem spune că acest proiect a intrat într-o nouă etapă. Condițiile de la Răzvad sunt bune, baza sportivă arată bine, suprafața de joc este de o calitate bună, astfel că fotbaliștii celor de la Străjerii Târgoviște vor beneficia în continuare de un mediu bun pentru a-și desfășura activitatea.

Nu a mai rămas mult timp până la startul noului sezon, echipa cu siguranță va anunța în perioada următoare noul antrenor, iar acesta își va forma lotul pentru a putea ataca noua stagiune la capacitate maximă. Chiar dacă au pierdut două nume importante din acest proiect, iar aici fac referire la Florin Anton și la Bogdan Gheorghe, cei de la Străjerii Târgoviște își propun în continuare lucruri interesante. Cred că în stagiunea următoare nu mai există decât varianta primului loc pentru Străjerii Târgoviște, pentru că echipa a crescut frumos în ultimii ani, dar trebuie să înregistreze un rezultat notabil și la nivelul eșalonului de elită al fotbalului dâmbovițean.

Parteneriatul Străjerii Târgoviște - Răzvad se anunță unul interesant, rămâne de văzut cum se va prezenta echipa în noul campionat, dar cred că o astfel de înțelegere nu poate aduce decât progres atât pentru vicecampioana din sezonul trecut, cât și pentru fotbalul dâmbovițean în general.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Urban Titu e acum favorită
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Chindia trebuie să iasă din această stare
Echipa lui Miriuță a căzut din teleguță
Sportivii dâmbovițeni merită mai mult
Ieșirea din infern
Să salvăm Chindia de la retrogradare!
Mai e puțin...
E nevoie de puncte!
În linie dreaptă către noua stagiune


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale