25.08.2022 00:11

E nevoie de puncte!

E nevoie de puncte!
Galerie foto

Chindia Târgoviște nu a jucat în ultima etapă din SuperLigă, partida cu Universitatea Craiova fiind amânată la solicitarea oltenilor, care au dorit să pregătească manșa retur a play-off-ului din Conference League. De acest lucru a beneficiat și Adrian Mihalcea, care a avut o perioadă mai lungă de timp la dispoziție pentru a pregăti jocul cu FC Argeș, un alt adversar incomod.

Primele runde din actualul sezon au arătat că formația târgovișteană are multe minusuri în joc, iar Chindia trebuie să arate altfel încă din etapa următoare, pentru că a adunat puține puncte în primele cinci etape și se află în zona roșie a clasamentului. Programul a fost unul complicat pentru echipa dâmbovițeană, însă acest lucru nu reprezintă o scuză pentru greșelile individuale sau colective care au făcut ca trupa lui Mihalcea să piardă puncte importante.

Într-adevăr, lotul este unul subțire, numeric, dar mai ales valoric, iar în formula actuală nu le permite suporterilor să spere la un sezon liniștit, fără emoții în zona retrogradării. Aș putea spune că actuala stagiune este una mai complicată decât precedenta, în care Chindia a rămas în prima ligă în urma unui baraj cu Chiajna. Adversarii sunt mai puternici, s-au întărit, iar cu excepția celor de la CS Mioveni, toate celelalte echipe au lăsat impresia că practică un joc mai solid decât Chindia.

Mihalcea are o misiune complicată la Târgoviște, iar dacă nu va începe să adune puncte, nu știu de câtă răbdare va mai beneficia. Situația Chindiei nu este una deloc roz, ultimele luni au adus o scădere dramatică pentru formația târgovișteană, care nu găsește luminița de la capătul tunelului. E nevoie de o altă atitudine din partea tuturor celor care reprezintă acest club. E păcat să se dea cu piciorul muncii depuse în ultimii ani.

Formația târgovișteană trebuie să adune puncte, pentru că etapele trec și fiecare meci contează, iar Chindia ține să iasă din zona roșie a clasamentului. Jucătorii trebuie să strângă rândurile, să realizeze că pot mai mult de atât și să lase și ultima picătură de energie pe gazon la fiecare meci, astfel încât să îndeplinească obiectivul echipei. E nevoie de puncte, totul depinde de voi, trebuie să demonstrați că aveți valoare!

 

 

 

 

Cosmin Sava