Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.04.2024 00:16

Promovate de noua echipă de conducere,


A A

Proiecte de investiții la Universitatea „Valahia” Târgoviște

Proiecte de investiții la Universitatea „Valahia” Târgoviște

*Finalizarea Corpului C și eficientizarea energetică a Corpurilor A și B se numără printre priorități *„Nu vă ascundem faptul că vom implica și crearea unor parcuri de energii regenerabile, astfel încât aceste clădiri să aibă un consum energetic diminuat”

 

Recent instalată, noua conducere a Universității Valahia Târgoviște a demarat deja procedurile pentru achiziționarea serviciilor de consultanță în achiziții publice în vederea finalizării investițiilor începute în urmă cu ceva timp  în campus, dar rămase nefinalizate din cauza sistării lucrărilor! Este vorba de Corpul C care se găsește în apropierea Rectoratului,  imobil care așteaptă de ani buni să fie pus în funcțiune. Nici celelalte corpuri funcționale ale UVT din Campus, A și B, nu au fost trecute cu vederea de noua echipă  managerială. Rectorul UVT, Ioan Corneliu Sălișteanu a declarat că acestea vor fi reabilitate termic  pentru a se încadra în standardele actuale de eficiență energetică.     

„Ca și dezvoltare viitoare pentru Campusul Universității «Valahia» Târgoviște este evident că primul lucru pe care dorim să-l facem este acela de a finaliza obiectivele de investiții care în momentul de față au lucrările sistate și mă refer la Corpul C din imediata vecinătate a Rectoratului. Pentru aceasta, în Consiliul de Administrație  și ședința de Senat de săptămâna trecută, am aprobat demararea procedurilor privind achiziționarea serviciilor de consultanță în achiziții publice, caietul de sarcini fiind unul complex, pentru un asemenea obiectiv de investiții, pentru a scoate la licitație în cel mai scurt timp restul de lucrare astfel încât să putem închide și acest obiectiv de investiții. Pentru Corpurile A și B existente în momentul de față în campus am aprobat demararea procedurilor legale privind întocmirea unor Studii de Fezabilitate  privind eficiența energetică a acestor clădiri deoarece ele în momentul de față,  așa cum sunt, nu se mai ridică la standardele și așteptările noastre ca și cadre didactice dar și ale studenților. De asemenea urmează un proiect complex în care nu vă ascundem faptul că vom implica și crearea unor parcuri de energii regenerabile, astfel încât aceste clădiri să aibă un consum energetic diminuat”, a declarat, în urmă cu câteva zile, noul rector al Universității ,,Valahia’’ Târgoviște, Ioan Corneliu Sălișteanu în cadrul unei  conferințe de presă.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale