Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.08.2015 00:16

Pe subiectul strategiei de dezvoltare a județului,


A A

PNL și PSD, în războiul declarațiilor

❚ După ce Iulian Vladu, copreședintele PNL Dâmbovița, a anunțat că liberalii nu sunt mulțumiți de munca administrativă a președintelui CJD și că în toamnă vor lansa strategia de dezvoltare a județului în viziune liberală, Adrian Țuțuianu i-a reamintit ironic de aeroportul de la Vișina, pe care liderul liberal l-a promis dâmbovițenilor în urmă cu 7 ani

A.M. POPESCU


Nemulțumiți de munca administrativă a președintelui Consiliului Județean, liberalii dâmbovițeni au decis să se apuce de treabă pentru a crește șansele de dezvoltare a județului. Copreședintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, a anunțat în ultima conferință de presă că organizația județeană a partidului lucrează în această perioadă la elaborarea unei strategii serioase de dezvoltare a județului.

Liderul liberalilor dâmbovițeni susține că strategia va fi finalizată și lansată în toamna acestui an, iar la eveniment sunt invitați să participe și copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Liberalul Iulian Vladu este convins chiar că va da o „lovitură” electorală în 2016 cu această strategie.

„În toamnă o să o lansăm. Căutăm soluții pentru problemele dâmbovițenilor… Lucrăm pentru a crea o echipă câștigătoare în fiecare localitate, pentru a câștiga alegerile locale și pentru a aduce noi membri în PNL. Împreună cu copreședintele Ludovic Orban, asigurăm conducerea centrală că anul 2016 va fi anul PNL în județul Dâmbovița”, a declarat Iulian Vladu.

Anunțul copreședintelui PNL Dâmbovița nu a rămas fără răspuns din partea președintelui Consiliului Județean, care îi reaminte ște liderului liberal să introducă în strategia de dezvoltare și aeroportul pe care l-a promis dâmbovițenilor încă de acum 7 ani.

„Fiecare face ce crede... Eu sper ca Iulică Vladu să introducă în strategia de dezvoltare a județului și aeroportul de la Vișina, pe care l-a promis în anul 2008. Ca urmare, îi urez succes, dar să nu uite aeroportul Vișina”, a subliniat ironic șeful CJD.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale