10.08.2015 00:16

PNL și PSD, în războiul declarațiilor

❚ După ce Iulian Vladu, copreședintele PNL Dâmbovița, a anunțat că liberalii nu sunt mulțumiți de munca administrativă a președintelui CJD și că în toamnă vor lansa strategia de dezvoltare a județului în viziune liberală, Adrian Țuțuianu i-a reamintit ironic de aeroportul de la Vișina, pe care liderul liberal l-a promis dâmbovițenilor în urmă cu 7 ani

A.M. POPESCU


Nemulțumiți de munca administrativă a președintelui Consiliului Județean, liberalii dâmbovițeni au decis să se apuce de treabă pentru a crește șansele de dezvoltare a județului. Copreședintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, a anunțat în ultima conferință de presă că organizația județeană a partidului lucrează în această perioadă la elaborarea unei strategii serioase de dezvoltare a județului.

Liderul liberalilor dâmbovițeni susține că strategia va fi finalizată și lansată în toamna acestui an, iar la eveniment sunt invitați să participe și copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Liberalul Iulian Vladu este convins chiar că va da o „lovitură” electorală în 2016 cu această strategie.

„În toamnă o să o lansăm. Căutăm soluții pentru problemele dâmbovițenilor… Lucrăm pentru a crea o echipă câștigătoare în fiecare localitate, pentru a câștiga alegerile locale și pentru a aduce noi membri în PNL. Împreună cu copreședintele Ludovic Orban, asigurăm conducerea centrală că anul 2016 va fi anul PNL în județul Dâmbovița”, a declarat Iulian Vladu.

Anunțul copreședintelui PNL Dâmbovița nu a rămas fără răspuns din partea președintelui Consiliului Județean, care îi reaminte ște liderului liberal să introducă în strategia de dezvoltare și aeroportul pe care l-a promis dâmbovițenilor încă de acum 7 ani.

„Fiecare face ce crede... Eu sper ca Iulică Vladu să introducă în strategia de dezvoltare a județului și aeroportul de la Vișina, pe care l-a promis în anul 2008. Ca urmare, îi urez succes, dar să nu uite aeroportul Vișina”, a subliniat ironic șeful CJD.