Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.02.2019 00:21

Din 16 februarie,


A A

Parlamentarii PSD Dâmbovița, întâlniri cu cetățenii

Parlamentarii PSD Dâmbovița, întâlniri cu cetățenii

❚ „Pentru mine a fost foarte interesat să particip la întâlnirile cetățenești. A fost foarte interesat să luăm pulsul oamenilor, să discutăm cu ei, pentru că nu au fost numai membri sau simpatizanți, ci au fost cetățeni în general care au ridicat și o serie de probleme” a declarat Titus Corlățean, senator PSD de Dâmbovița ❚ „Prin trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, deși legea a fost foarte atacată, în 2019, pentru prima oară vom avea excedent la bugetul de pensii, undeva la 3 miliarde de lei, ceea ce înseamnă că vom încasa mai mult decât avem de plătit, iar acest lucru permite să accelerezi creșterea pensiilor mai rapid decât ți-ai propus în programul de guvernare”

 

VIOLETA STANCIU

 


 

Pentru că nu mai este foarte mult timp până la alegerile europarlamentare, de sâmbătă, 16 februarie 2019, PSD Dâmbovița a demarat programul de activitate în teritoriu! Acțiunea presupune organizarea de întâlniri și discuții libere cu cetățenii județului Dâmbovița. Conducerea PSD Dâmbovița și-a propus să parcurgă toate localitățile județului și să vorbească cu un număr cât mai mare de cetățeni. Senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean nea declarat ieri că a participat deja la întâlnirile cetățenești care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, iar discuțiile cu oamenii i s-au părut foarte interesante. „Pentru mine a fost foarte interesat să particip la întâlnirile cetățenești. A fost foarte interesat să luăm pulsul oamenilor, să discutăm cu ei, pentru că nu au fost numai membri sau simpatizanți, ci au fost cetățeni în general care au ridicat și o serie de probleme, unele, firesc, de interes local, care țin mai mult de primării, altele de natură mai înaltă, națională, politice. Sălile au fost pline. Am fost în șase localități sâmbătă și în trei localități duminică și a fost o prezență foarte bună. Oamenii sunt interesați în primul rând de PSD, ca partid. Una dintre discuții a fost legată de pensii, de salarii, de alocații pentru copiii, dar și de deficitul anterior la bugetul de pensii. Știți bine că, acum doi ani, am avut acea inițiativă de trecere a contribuțiilor sociale de la angajator la angajat în condițiile în care aveam un deficit la bugetul de pensii de 14 miliarde de lei, o gaură uriașă. De fiecare dată, orice guvern al României trebuia să ia din bugetul de stat, deci de la investiții, pentru a acoperi deficitul de la bugetul de asigurări sociale, pentru a putea plăti pensiile. Prin trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, deși legea a fost foarte atacată, în 2019, pentru prima oară vom avea excedent la bugetul de pensii, undeva la 3 miliarde de lei, ceea ce înseamnă că vom încasa mai mult decât avem de plătit, iar acest lucru permite să accelerezi creșterea pensiilor mai rapid decât ți-ai propus în programul de guvernare. Vom continua acest program de întâlniri cu cetățenii”, a declarat ieri, la Târgoviște, senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Deputatul PSD Dâmbovița, Marian Țachianu vrea să revină la Primăria Braniștea
Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale