Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



10.11.2015 00:25

Ieri, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a vizitat șantierele unde se derulează…


A A

Lucrări importante de infrastructură în sudul județului

Lucrări importante de infrastructură în sudul județului
Consiliul Județean s-a implicat de urgență la podul de la Finta. Aici, circulația a fost deja reluată de aproximativ o lună

❚ Vești foarte bune vin dinspre podul de la Finta, obiectiv unde lucrările de repunere în siguranță vor fi terminate în maximum două săptămâni

A.M.P.

 


 

Ieri, vizită maraton a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în sudul județului Dâmbovița. Șeful administrației județene „a luat pulsul” și a verificat în teren stadiul lucrărilor la nu mai puțin de șase obiective, respectiv: lucrările la asfaltarea DJ 720A, pe sectorul Buc- șani-Mărcești (intersecție drum „Zimbrărie” - intersecție DC 28), reabilitarea podului peste Ialomița de la Finta (pe DC 31), modernizarea DC 31 Bilciure ști-Finta și a DJ 711 E Bilciurești- Ibrianu-Cornești, totodată fiind vizitate și stadiile de asfaltare de pe tronsoanele DJ 101 B, Lucianca-Niculești și DJ 701 B, Crevedia-Ciocănești.

Lucrările de la podul afectat de la Finta sunt finanțate prin fonduri guvernamentale și fonduri de la CJD, iar celelalte lucrări se derulează fie cu bani de la bugetul Consiliului Județean, fie în asociere CJD cu consiliile locale (cum este cazul la modernizarea DC 31 Bilciurești-Finta, unde ambele administrații contribuie cu diverse procente din suma totală). La primul obiectiv verificat ieri în teren, respectiv șantierul de pe tronsonul de drum Bucșani – Mărcești, șeful administrației județene a precizat:

„Suntem pe DJ 720A, am invitat și pe cei doi primari care sunt direct interesați de starea acestui drum, pentru că bălenarii sunt aici în majoritate proprietari de terenuri. Administrativ ne aflăm, cel puțin în parte, pe raza comunei Bucșani. Drumul se afla într-o situație groaznică chiar pe anumite locuri, și locuitorii din Băleni, și cei din Bucșani și cei din Mărcești Finta mi-au solicitat în repetate rânduri să intervenim. Avem lucrări de pregătire în vederea asfaltării, asfaltul a fost acolo unde nu se mai puteau face reparații. Avem un proiect de 4,5 km asfaltare care va fi făcută în primăvara anului viitor. Complementar pregătim un proiect de 8 km asfaltare, până la primăria veche de la Finta”, a explicat Adrian Țuțuianu.

Vești bune vin și de la Finta, unde podul grav afectat de calamitățile din primăvara anului 2014 revine la… viață și este redat traficului în siguranță:

„Aici sunt lucrări de reabilitare după calamitățile din anul 2014. Sunt lucrări făcute de CJD, valoarea este de 1,6 milioane lei, ele sunt aproape de finalizare. Lucrarea va fi finalizată în următoarele două săptămâni, de aproape o lună pe zonă se circulă”, a punctat președintele CJD Adrian Țuțuianu.

Vizita de ieri a cuprins și un eveniment inaugural, în comuna Niculești. Aici, după eforturi administrative, a prins contur un teren de minifotbal cu gazon artificial, mult așteptat în special de tinerii comunei. Valoarea investiției inaugurate ieri se ridică la suma de 100.000 euro, cuprinzând și o clădire anexă și împrejmuirea terenului, proiectul de investiții fiind derulat prin GAL „Drumul Cricovului”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale