Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.05.2024 00:18

Grădinița „Prichindel" și lucrările de reabilitare - în prim plan


A A

Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa

Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa

*Primarul Constantin Ana a transmis că  vor fi separate spațiile de învățare și odihnă, pentru a asigura un mediu optim pentru creșterea și educarea copiilor din comunitate

 

Primarul Constantin Ana din Pucioasa a prezentat stadiul investițiilor, în special proiectul de reamenajare a Grădiniței „Prichindel”, care promite să devină un exemplu de standarde educaționale ridicate.

Proiectul Grădiniței „Prichindel", implementat prin intermediul programului Axa 13, se evidențiază prin conceptul său inovator, ce include un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Primarul Constantin Ana a transmis că  vor fi separate spațiile de învățare și odihnă, pentru a asigura un mediu optim pentru creșterea și educarea copiilor din comunitate.

„În ceea ce privește Grădinița Prichindel, avem un loc de joacă modern, un amfiteatru în aer liber, opt săli de clasă și șapte dormitoare. Nu dorim să suprapunem spațiile de învățare cu cele de odihnă. Bucătăria este deja complet echipată. Cred că va fi una dintre cele mai moderne grădinițe din zonă”, a declarat primarul Constantin Ana.

Pe lângă investiția în educație, autoritățile locale au demarat lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere în trei cartiere ale orașului, urmărind îmbunătățirea accesibilității și calității vieții pentru locuitorii din acele zone. Biblioteca din Pucioasa se află în proces de reabilitare. „Ultimul proiect al nostru va fi modernizarea și extinderea Primăriei. Am lăsat-o ultima pentru că așa este normal, într-o comunitate te ocupi mai întâi de restul problemelor, după de casa noastră”, a adăugat primarul Constantin Ana.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Calea Luminii va fi aprinsă și în acest an înainte de Paște
Muzeele dâmbovițene, deschise în minivacanța de Paște
Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de Știință din România are o nouă conducere
Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Pieri-vor românii? (II)

Pentru încurajarea familiei, conducerea țării n-a avut/nu are nici un fel de program sustenabil. Și mai sunt idioții utili care dă-i și dă-i cu inutilitatea familiei tradiționale și pe care-i găsim, manifestându-se agresiv, și în Casa Poporului. Cică există, emis de guvern, „Programul social de interes național de susținere a cuplurilor și a persoanelor singure, pentru creșterea natalității” și care, în 2023, s-ar fi... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale