Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.04.2024 00:16

Planuri mari


A A

Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra

Investiții masive în infrastructura educațională la Dobra

Primarul comunei Dobra, Daniel Nica, a făcut publice planurile pentru modernizarea infrastructurii educaționale din comună, subliniind necesitatea îmbunătățirii condițiilor de învățare pentru copiii și tinerii din întreaga localitate.

Într-o declarație recentă, primarul Daniel Nica a detaliat proiectele majore pe care le are în implementare. Unul dintre acestea este modernizarea Școlii Gimnaziale din Dobra, pentru care se intenționează depunerea unui proiect în valoare de 6.600.000 de lei prin Programul Operațional Regional (POR). Scopul acestui proiect este crearea unui mediu educațional modern și funcțional, adaptat nevoilor actuale ale elevilor și cadrelor didactice.

În plus, pentru Școala „Iulian Rusu” din Mărcești, a fost deja depus un proiect în valoare de 1.900.000 de lei prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Acest proiect vizează reabilitarea moderată a instituției și se află în prezent în etapa de pregătire pentru licitația publică. În contextul dotării școlilor, primarul Daniel Nica a anunțat depunerea unui alt proiect prin Ministerul Învățământului.

Am demarat proiecte importante pentru modernizarea infrastructurii educaționale în comuna noastră. La toate unitățile de învățământ din ambele sate se vor face investiții semnificative. La Grădinița din Dobra, lucrările avansează rapid, incluzând anveloparea exterioară a clădirii, schimbarea acoperișului, înlocuirea instalației electrice și introducerea unui sistem de încălzire eficient cu pompe de căldură. De asemenea, se vor monta panouri fotovoltaice și acumulatori de stocare a energiei electrice, alături de alte investiții, toate având ca scop asigurarea celor mai bune condiții pentru copii”, a declarat primarul Daniel Nica.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mijlocitorul veșnic al mântuirii noastre
„Întâlnirile Babel”, un spațiu relaxat de împărtășire a ideilor
85 de școli din România, inclusiv 3 din Dâmbovița, primesc finanțare prin PNRAS
Cadrele didactice primesc o majorare salarială de 7%
Festivalul BABEL XII - conexiuni și inedit
Ocuparea posturilor didactice din anul școlar 2024-2025
Infrastructura educațională rămâne prioritatea zero
„Gheorghe Tomozei, un poet suav anapoda”, un vernisaj de excepție
Samarineanca și apa cea vie
Expoziție inedită la Ansamblul Brâncovenesc Potlogi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alarmă la granițele României

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, îngrijorat în urma summitului B9 de la Riga, a declarat: „Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”.

Cu alte cuvinte, primejdia este iminentă. Și cum să nu fie astfel, atâta vreme... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale