Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.03.2018 00:25

Ieri, potop de probleme


A A

Inundații în Dâmbovița

Inundații în Dâmbovița

❚ La Doicești, pe lângă DN71, numeroase locuințe aflate la baza dealului au fost inundate, fiind necesară intervenția echipajelor ISU pentru a scoate apa din gospodării ❚ La Târgoviște, pe câteva dintre principalele artere s-a circulat în condiții de coșmar, din cauza numărului mare de autoturisme, în special a celor de școala de șoferi

CORVIN DUMITRICĂ

 


 

Ploaia care a căzut ieri mai toată ziua a făcut ravagii în județul Dâmbovița. Cantitatea foarte mare de precipitații a cauzat inundații, printre cele mai afectate localități fiind comuna Doicești. Astfel, de-a lungul DN71, gospodăriile aflate la baza dealului au fost inundate, șanțurile nefăcând față șuvoiului de apă. A fost necesară intervenția unor echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița pentru a scoate apa din casele și din curțile oamenilor. Precipitațiile aparent interminabile au îngreunat însă mult treaba pompierilor, în timp ce oamenii își vedeau avutul înghițit de potop.

Mobilizare ISU în județ

Detașamentul de pompieri Târgoviște a intervenit în cartierul Priseaca din mun.Târgoviște pentru evacuarea apei din curțile a 2 gospodării. Garda de intervenție Voinești a intervenit în satul Gemenea din com.Voinești pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte și beci). Detașamentul de pompieri Găești a intervenit în satul Telești din com.Ludești pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie (curte și casă) și în com.Gura Foii la decolmatarea unui podeț, pentru eliberarea unei căi de acces la 5 gospodării (calea de acces fiind inundată). Detașamentul de pompieri Pucioasa a intervenit în loc. Doicești pentru evacuarea apei din 2 gospodării (2 curți și 1 beci). Detașamentul de pompieri Moreni a intervenit pe strada I.L.Caragiale din mun.Moreni pentru evacuarea apei la o cale de acces spre un bloc de locuințe și în com. I.L.Caragiale pentru evacuarea apei din curțile unor gospodării.

La Târgoviște, intersecții blocate

Pe câteva dintre principalele artere ale municipiului Târgoviște, traficul a fost unul infernal. Cu claxoane, nervi și circulație bară la bară, traficul de coșmar s-a înregistrat în jurul orelor prânzului. Pe lângă principalele artere, a fost aglomerație mare în apropierea instituțiilor de învățământ, acolo unde mașinile părinților care vin săi ia pe cei mici de la cursuri fac zilnic dificilă circulația. Chiar și polițiștii au făcut față cu greu cozilor infernale de autoturisme, iar la un moment dat circulația în intersecții a fost complet blocată.

Oamenii nu erau deloc mulțumiți de situație: ● Se circulă mai rău că în București. Ceea ce vedeam întrecut că se întâmplă în capitală vedem acum și la noi. ● Mașini multe, ploaie mare. Asta e. O să ajungem să plecăm cu o oră mai devreme de acasă pentru a ajunge la timp în celălalt capăt al orașului. ● Străzile nu mai corespund numărului mare de mașini. Sunt străzile de zeci de ani, atunci când circulau câteva mașini. Acum mașini sunt de zeci de ori mai multe iar străzile aceleași. ● Trebuie să avem nervi de oțel și să așteptăm. De fiecare dată când plouă mai mult, traficul se blochează. Pe lângă ploaie, care a făcut ca traficul să fie destul de îngreunat, șoferii spun că și numărul mare de mașini de școală de șoferi face ca în unele situații circulația să fie destul de mult îngreunată.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mii de candele aprinse la "Calea Luminii"
Învierea Domnului - bucuria și speranța noastră
PSD are 1482 de candidați pentru toate consiliile locale din județ
4.800 de șoferi amendați pentru viteză
Orașul Titu anunță finalizarea proiectului ”Reabilitare și extindere spații verzi în oraș Titu”
Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?
Cristian Stan și Corneliu Ștefan și-au depus candidaturile la Primăria Târgoviște și Consiliul Județean
Ziua Internațională a Dansului, sărbătorită la Târgoviște
Fiscul dâmbovițean a pus ochii pe saloanele de înfrumusețare
Crește numărul de salariați în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale