Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.01.2022 00:19

Ieri, la Târgoviște, verificări pe șantierul Creșei nr. 2


A A

Infrastructura școlară, în plin proces de reabilitare

Infrastructura școlară, în plin proces de reabilitare

*Alături de creșele 8, 13, 14 și 16, Creșa nr. 2 va deveni una dintre cele mai moderne unități de învățământ ante-preșcolar din țară *Proiectul este implementat de Primăria Târgoviște, prin Programul Național de Dezvoltare Locală

 

Executivul Primăriei Târgoviște a făcut ieri o vizită în teren la șantierul ce privește reabilitarea, extinderea și dotarea Creșei nr. 2! Aceasta este ultima investiție din seria creșelor din Târgoviște, care au fost reabilitate în ultimii ani. Astfel, alături de creșele 8, 13, 14 și 16, Creșa nr. 2 va deveni una dintre cele mai moderne unități de învățământ ante-preșcolar din țară. Proiectul este implementat de Primăria Târgoviște, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Primarul Daniel Cristian Stan a precizat că acesta este ultima creșă la care se lucrează, iar după finalizare ei, Târgoviștea va dispune de mai multe unități ante-preșcolare moderne.

Termenul de finalizare pentru Creșa nr. 2 este în toamna acestui an. Ne aflăm la Creșa nr. 2 din municipiul Târgoviște, aici unde administrația publică locală implementează un proiect prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Este vorba despre un program de modernizare, extindere și dotare a acestei unități de învățământ ante-preșcolar, ultimul proiect din seria investițiilor de modernizare a creșelor din municipiul Târgoviște. Până acum au fost reabilitate, modernizate, extinse și dotate Creșa nr. 8, Creșa nr. 13, Creșa nr. 14, Creșa nr. 16. Spuneam că acesta este ultimul proiect la care lucrăm.

În toamna acestui an va fi finalizat și acest proiect, iar municipiul Târgoviște, cred eu că se poate mândri cu una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România. De altfel, în pofida a ceea ce s-a mai spus despre Programul Național de Dezvoltare Locală, cred că în municipiul Târgoviște acesta și-a atins obiectivele, în contextul în care în afara acestor proiecte de reabilitare, modernizare și extindere a creșelor, de multe ori, extinderile pe care le realizăm depășesc suprafața creșelor inițiale.

Aici, la Creșa nr. 2 avem o extindere de aproximativ 1000 de metri pătrați, suprafață desfășurată, la o suprafață inițială a creșei de aproximativ 500 de metri pătrați. Iată că și aici se dublează capacitatea creșei. Înafara de ceea ce au însemnat proiectele de modernizare a creșelor, mai avem pe PNDL proiectul de reabilitare al Grădiniței nr. 13, Grădinița nr. 15. De asemenea, prin Programul Anghel Saligny ne propunem să realizăm mai multe investiții, în special pe infrastructura rutieră…”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi numiri în administrația eparhială
Secretarul de stat Sorin Ion explică întârzierea testelor anti-COVID-19 în școli
Școala Gimnazială nr. 13 „Matei Basarab”, foarte aproape de redeschidere
,,Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului nostru’’
Conferințele administrative lunare cu tema „Misiunea Bisericii în mediul online”
Ziua Unirii la Muzeul "Casa Romanței" din Târgoviște
Mai multe balastiere în județul Dâmbovița
Eveniment educațional dedicat Unirii Principatelor
Grădinița din Sagricom, aproape de finalizare
De Ziua Unirii, expoziție la Muzeul de Istorie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale