Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.05.2015 00:19

Ieri, la Secþia pentru Copii a Bibliotecii Judeþene


A A

În lumea poveºtilor cu cei mai mici elevi

În lumea poveºtilor cu cei mai mici elevi
Interes deosebit al copiilor pentru formula de debut a poveºtilor "A fost odatã ca niciodatã, cã de n-ar fi nu s-ar povesti"

❚ Copiii de la clasa I B a ªcolii „Paul Bãnicã” din Târgoviºte s-au întrecut în concursul „Sã descoperim povestea” ºi au creat felicitãri personalizate, sub îndrumarea învãþãtoarei ºi a bibliotecarelor

PETRE DRÃGUÞOIU


Una dintre activitãþile importante dedicate Zilei Internaþionale a Copilului, 1 Iunie, organizate de Biblioteca Judeþeanã „I.H. Rãdulescu” Dâmboviþa, a avut loc ieri la secþia pentru copii „I.Al. Brãtescu Voineºti” din Târgoviºte. Animatori au fost micuþii de la clasa I B a ªcolii „Paul Bãnicã” din Târgoviºte, învãþãtor Elena Popa. „ªtim sã citim foarte bine din abecedar, parþial ºi texte cu expresii, ne pricepem la dans, muzicã ºi picturã”, au fost lãudaþi micuþii de dascãlul lor.

Bibliotecara Camelia Petre, cu experienþa recunoscutã, a realizat una dintre cele mai reuºite ºi atractive activitãþi, în douã registre: „Sã descoperim povestea” ºi „Atelier de creaþie – Felicitãri pentru copii”. În cadrul primului concurs, copiii s-au antrenat în identificarea poveºtilor cu multã imaginaþie ºi au rãspuns cu exactitate la întrebãrile despre poveºti ºi personaje. S-au folosit mijloace audio-video ºi fiºe, iar micuþii au desenat „eroii” din poveºti ºi au creat felicitãri personalizate. Meritã remarcat interesul deosebit al copiilor pentru formula de debut a poveºtilor „A fost odatã ca niciodatã, cã de n-ar fi nu s-ar povesti”.

Tot ieri, ºi la Muzeul Poliþiei Române din Târgoviºte, au avut loc activitãþi cu elevi din clasele primare, pentru marcarea zilei de 1 iunie. Copiii au fost informaþi despre necesiatea respectãrii regulilor de circulaþie ºi a normelor de convieþuire socialã. De reþinut cã între 30 mai ºi 1 iunie, vizita la Muzeul Poliþiei Române este gratuitã pentru elevi.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de ªtiinþã din România are o nouã conducere
Investiții masive în infrastructura educaționalã la Dobra
Salonul Anual de Graficã-Desen „Marin Petre Constantin”
Vernisajul Expoziției Itinerante „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”
Olimpiade naționale de limbi strãine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cãtarea criminalã a Kremlinului (II)

Apropo de gãºtile mafiotge proruse. Duminicã, acestea, plus baºcana (guvernatoarea bolºevic-secesionistã de la Comrat), reunite în alianþa politicã prorusã „Pobeda” („victoria”) ºi-au anunþat – ameninþare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electoralã împotriva Maiei Sandu ºi a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavã lui Putin... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale