Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.06.2018 00:17

Semnal sindical ❚ La Târgoviște,


A A

"Casa Sindicatelor, victima unor grupuri de interese"


❚ "Un grup de interese, cum bine spuneți, încearcă pe diferite căi ca acestui activ să i se schimbe destinația, cu sprijinul autorităților" ❚ "Noi rugăm organele locale să facă o analiză de impact public asupra acestor active, pentru că o astfel de situație pe care am încercat să v-o prezint nu există în nici o țară europeană" interviu cu Ion Oproiu, președintele filialei de sindicat "Meridian" Dâmbovița, vicepreședinte la nivel național

 

PETRE DRĂGUȚOIU


Rep.: Ce interese ascunse credeți dumneavoastră că există în spatele problemei aparent fără rezolvare a proprietății asupra acestui bun de patrimoniu, respectiv Casa de Cultură a Sindicatelor Târgoviște?

-Un grup de interese, cum bine spuneți, încearcă pe diferite căi ca acestui activ să i se schimbe destinația, cu sprijinul autorităților. Lucru care s-a și petrecut cu etajul al II-lea de la Casa de Cultură a Sindicatelor Târgoviște. U.G.S.R.-ul prin reprezentanții săi legali, a depus toată documentația la instituțiile abilitate ale Statului pentru a face ordine cu acest lăcaș socio-cultural, conform legii, și să intre în normalitate, în folosul celor care le-au construit, salariați, pensionari, nu în mâna unui grup restrâns.

Rep. : Care este reacția dumneavoastră, a reprezentanților U.G.S.R.-ului?

-În aceste condiții, Filiala Dâmbovița solicită oamenilor de bună credință, patroni, instituții publice, persoane juridice și persoane fizice, în funcție de posibilități, să ia legătură cu subsemnatul, Ion Oproiu, președintele Filialei Dâmbovița a Sindicatului "Meridian", vicepreședinte la nivel național, în vederea donării unor sume de bani în vederea îmbunătățirii stării Casei de Cultură a Sindicatelor Târgoviște, inclusiv din punct de vedere administrativ. Noi rugăm organele locale să facă o analiză de impact public asupra acestor active, pentru că o astfel de situație pe care am încercat să v-o prezint nu există în nici o țară europeană.

Rep. : Este o situație destul de complicată și ca respectare a legalității, dar și de comunicare între toți factorii implicați, nu credeți?

-Sper că, de data aceasta, autoritățile locale se vor îndrepta spre aceste soluții ale noastre, ca să creăm și la Târgoviște un centru socio-cultural pentru cetățenii județului Dâmbovița, cu activități specifice de teatru, spectacole, simpozioane, conferințe, sesiuni științifice etc.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"18% dintre muncitorii români lucrează pentru firme offshore, în România"
Sindicatul Automecanica dă ultimatum conducerii societății
Tensiuni la Automecanica Moreni
Provocările zilnice ale unui crescător de capre
Salariile reduse... au crescut
Învățământul profesional, reînviat… teoretic
Primăria Târgoviște preia de la AITT transportul public
Primăria Pucioasa reduce salariile și vrea disponibilizări
Sindicatul Automecanica pune "tunurile" pe conducere
Problemele din Apărare, pe masa noului ministru al Economiei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale