Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.08.2015 00:19

Pamflet


A A

Căldură mare, monșer...

Căldură mare, monșer...

TEODOR VASILIU

 


 

Ca și cum n-ar fi fost destulă fierbințeala-n aer, ete că se-ncinseră și aerele politicienilor, plus că intrară-n călduri și ziariștii. Presa, atâta câtă a mai rămas, insolventă pe jumătate, s-a despuiat de tot prin tabloide și de prințipii prin ziarele quality. Nici politicienii nu mai apar la țoale festive pe căldura asta, ci s-au dezbrăcat în fel și chip. Unii de ele, mulți și de caractere.

Aflăm că primul român în stat, dl Klaus Werner, după ce-a băgat paralele țării în vila de la Neptun, a părăsit-o pentru a sta în budigăi în una dintre cele 7 case ale sale din Sibiu. Căldură mare, monșer! Doamna Udrea, cea mai bună dintre românce, bag seama că nu i-ați uitat sloganul, vrea să vină în Parlament direct de pe plajă, că cică e mai hotărâtă ca oricând să facă politică la cald după ce s-a odihnit olecuță prin răcoarea arestului. Mai sunt și alte domnițe și alți domni intrați în călduri. Doamna Liliana Mincă, fosta șefă a Loteriei, are ambâț politic mare, să joace la 6 partide din 49. La 3 a jucat deja și uite-o acu’ se expune la interesul național, încât la soare te poți uita, da’ la dânsa ba.

Nu scapă de fierbințeli nici europarlamentara Maria Grapini, care vrea să scoată de la naftalină fostul partid umanist al lui Dan Voiculescu, dacă tot nu-l poate scoate pe fondator. Așa cum nu reușesc nici populăroșii făcuți mari de domn’ Dănuț al lui Diaconescu. El zace la umbră și ei, ca potârnichile, au zburat prin toate partidele. Ca să le fie cald! Căldură mare, monșer... În plan local e distracția în toi! Nea Marin Antonescu - poreclit „scama” - se ține de finul lui, că i s-a făcut dor la bătrânețe de fierbințeala PSD-ului.

Nelu Stan aud că transpiră fleașcă la UNPR. E bine, că undei atâta transpirație o fi și ceva inspirație! Șeful lui de partid părea cam opărit zilele trecute, din cauza caniculei interne de partid și de stat. Ludovic Orban lasă impresia că suportă destul de bine codul portocaliu, da’ nu pare pregătit să-l suporte și pe ăla roșu. Despre pretenarii parlamentari, cu care mă văd așa de rar, de-ai zice că se scufundaseu în concedii prin mări și țări, mai spun doar că-i aștept la cotitură. Cât despre mine, ultimul pe listă, sunt de mult timp înfierbântat și nu mai am decât să dau în clocot. Căldură mare, monșer!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale