Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.11.2022 00:16

La PNL Dâmbovița,


A A

Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale

Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale

*În fruntea Organizației de Seniori a fosr reconfirmat Niculescu Quintus – Președinte, iar Aritina Mihai a fost realeasă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale din Dâmbovița

 

Partidul Național Liberal Filiala Dâmbovița a organizat în data de 19.11.2022, alegeri pentru stabilirea structurilor de conducere ale Organizației Femeilor Liberale și Organizației Seniorilor Liberali, potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre de Aurelian Cotinescu, Secretar General PNL Dâmbovița. Astfel, Comitetul de Coordonare al Organizației Seniorilor Liberali Dâmbovița și-a ales conducerea formată din președintele Niculescu Quintus- reconfirmat în funcție și 14 reprezentanți ai biroului de conducere al organizației structurat pe următoarea configurație: un prim-vicepreședinte, un secretar general, opt vicepreședinți și 4 membri, se mai arată în comunicat. Din componența Biroului Politic Județean al Organizației Seniorilor Liberali din cadrul PNL Dâmbovița amintim: Niculescu Quintus – Președinte; Ungureanu Marin – Prim-Vicepreședinte; Sandu Dănuț – Secretar general.

Organizația Femeilor Liberale din Dâmbovița și-a ales, de asemenea, conducerea. Aritina Mihai a fost realeasă în funcția de președinte al organizației. Voturile primite sunt rezultatul implicării și devotamentului de care aceasta a dat dovadă în ultimii ani, în fruntea organizației. Din componența Biroului Politic Județean al OFL din cadrul PNL Dâmbovița menționăm: Mihai Aritina – Președinte; Anghelescu Teodora – Prim-Vicepreședinte; Ionescu Lavinia – Prim-Vicepreședinte; Ieremia Gabriela – Secretar General.

 

 

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale