21.11.2022 00:16

Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale

Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Galerie foto

*În fruntea Organizației de Seniori a fosr reconfirmat Niculescu Quintus – Președinte, iar Aritina Mihai a fost realeasă în funcția de președinte al Organizației Femeilor Liberale din Dâmbovița

 

Partidul Național Liberal Filiala Dâmbovița a organizat în data de 19.11.2022, alegeri pentru stabilirea structurilor de conducere ale Organizației Femeilor Liberale și Organizației Seniorilor Liberali, potrivit unui comunicat de presă remis redacției noastre de Aurelian Cotinescu, Secretar General PNL Dâmbovița. Astfel, Comitetul de Coordonare al Organizației Seniorilor Liberali Dâmbovița și-a ales conducerea formată din președintele Niculescu Quintus- reconfirmat în funcție și 14 reprezentanți ai biroului de conducere al organizației structurat pe următoarea configurație: un prim-vicepreședinte, un secretar general, opt vicepreședinți și 4 membri, se mai arată în comunicat. Din componența Biroului Politic Județean al Organizației Seniorilor Liberali din cadrul PNL Dâmbovița amintim: Niculescu Quintus – Președinte; Ungureanu Marin – Prim-Vicepreședinte; Sandu Dănuț – Secretar general.

Organizația Femeilor Liberale din Dâmbovița și-a ales, de asemenea, conducerea. Aritina Mihai a fost realeasă în funcția de președinte al organizației. Voturile primite sunt rezultatul implicării și devotamentului de care aceasta a dat dovadă în ultimii ani, în fruntea organizației. Din componența Biroului Politic Județean al OFL din cadrul PNL Dâmbovița menționăm: Mihai Aritina – Președinte; Anghelescu Teodora – Prim-Vicepreședinte; Ionescu Lavinia – Prim-Vicepreședinte; Ieremia Gabriela – Secretar General.

 

 

 

 

V.A.