Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.02.2024 00:12

Semnal tras de liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan:


A A

„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”

„Vor fi mai multe mașini de Poliție decât polițiști”

*„Polițiștii încă nu au primit în totalitate noua uniformă. Se continuă echiparea, dar mai sunt mici probleme legate de faptul că nu se regăsesc toate componentele la depozitele unităților de Poliție”, a semnalat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan

 

Nu s-a rezolvat în totalitate problema uniformelor polițiștilor! Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan ne-a semnalat recent că oamenii legii care trebuie să asigure siguranța și ordinea publică trebuie să se lupte și cu lipsurile din sistem care nu sunt deloc puține. Echiparea polițiștilor, este una dintre probleme pentru că noua uniformă pe lângă faptul că nu a ajuns la toți polițiștii, ea nu este nici completă. Din această cauză încă se merge pe ambele variante de uniformă, veche și nouă!

„Sunt mari probleme, se acordă foarte puțini bani pentru uniforme. Polițiștii încă nu au primit în totalitate noua uniformă, se merge pe o situație de acordare în continuare a celor 200 de lei lunar pentru uniformă dar se merge în continuare și cu distribuirea uniformei noi. Problemele care se ivesc este că cei care au uniformă veche nu mai au echipament necesar, s-a uzat și nici nu mai au de unde să  cumpere iar cei care au primit uniformă nouă nu au primit-o în totalitate, nu au toate componentele și e posibil ca la un moment dat să intre într-un blocaj... Deci nu se asigură parte din uniforma veche și chiar dacă s-ar asigura bani suficienți nu au de unde să o procure, iar pe de altă parte nu au repartizat nici  uniforma nouă în totalitare. Se continuă  echiparea, dar mai sunt mici probleme legate de faptul că nu se regăsesc toate componentele la depozitele unităților de Poliție”, a semnalat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

O altă situație tragi-comică cu care riscă să se confrunte, în viitorul apropiat, tot mai multe sedii de poliție este că nu va mai avea cine să conducă mașinile de poliție, pentru că s-a ajuns deja, în multe cazuri,  în situația în care există mai multe mașini decât polițiști.

„Nu stăm foarte bine la dotare. S-au mai adus mașini, s-a mai adus ceva armament, dar intervine următoare problemă lipsa de personal. Pe măsură ce va continua dotarea, apar alte aspecte legate de faptul că vor fi mai multe mașini în parcarea unității decât polițiști care să le conducă. Deja sunt Poliții Orășenești unde au mai multe mașini decât polițiști. Au trimis mașini, dar nu are cine să le conducă. Sunt câteva orașe în țară care au ajuns în situația asta pentru că au plecat foarte mulți din poliție prin pensionare, prin demisie și asta este situația”, a mai declarat liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„În Parlamentul European nu trebuie să ajungă extremiștii”
„Eu sper să nu avem liste comune și la parlamentare cu PSD”
Fostul primar Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura din partea PNL
Aducerea gazelor naturale, prioritate pentru administrația locală
Peste 300 de terenuri, date în folosință gratuită pentru construire de case
Varianta de traseu a Centurii Orașului Găești
Drum pe 4 benzi între A1 și DN7
Uzina Automecanica Moreni merge în momentul de față „cu frâna trasă”
Prefectul Județului Dâmbovița, Claudia Gilia, la doi ani de mandat
Protest AUR Dâmbovița în fața sediului PSD Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale